Rüya Tabirleri

Rüyada Bağlamak Görmek

rüyada bir seyi bagladiginizi bakmak, yokluk cekmeye ve sagligin bozulmasina, bohca baglamak, evinizde davetli olarak kalan birinin hirsizligina maruz kalacaginiza, adam baglamak, düsmanlarin arttigina lakin hasar veremeyeceklerine isarettir.

Rüyada bağlamak ve bir şeyi düğümlediğini bakmak, akd-i nikâha, inci ve gerdanlık gibi takılara işarettir.

Kişinin rüyada düğüm görmesi, dinde sebata delâlet eder. Bir kimsenin rüyada billur saraylar içinde bağlanmış olduğunu görmesi, ulu ve onurlu bir kadına delâlet eder.
Rüyada kent ve köyde alt olduğunu bakmak, o şehir veya köye yerleşmeye işarettir.

Rüyada bir iple elinden bir yere emrindeki olduğunu bakmak, günaha, gam ve gussaya delâlet eder.

Rüyada bir direğe ya da ağaca bağlanmış olduğunu görmek, iyiye dikkat çekici değildir ve bunun sonunda keder vardır.

Bir şeyi veya canlıyı bir yere bağlantı kurmak titiz olmaya delalet eder. Bir yere bağlandığını bakmak büyük kasaba halkından ise geçici mahkumiyete, kırsal kesimden ise yolculuk veya gurbete kötüye işaret eder.

Birini bağlamak sizi kıskananların artmasına rağmen başarılı olacağınız anlamına kazanç. Bir düşmanı bağlamak para kazanacaksınız anlamındadır. Oysa bu para kaçak yollardan da kazanılabilir. Köpek bağlantı kurmak iyi giden işlerin bozulması; bir direğe bağlantı kurmak, parasızlık çekmeye ve basit yoldan para kazanma girişimlerinin hüsranla sonuçlanacağı anlamına kazanç.

Birini bağlantı kurmak sizi kıskananların artmasına rağmen başarılı olacağınız anlamına kazanç. Bir düşmanı bağlamak para kazanacaksınız anlamındadır. Ancak bu para kaçak yollardan da kazanılabilir. Köpek bağlamak iyi giden işlerin bozulması; bir direğe bağlamak, parasızlık çekmeye ve kolay yoldan para kazanma girişimlerinin hüsranla sonuçlanacağı anlamına kazanç.

Rüyada bir paket yada aynı şeyleri bağladığını gören kimse, kimseye haber vermeden bir meslek çevirecek ve bunu gizleyecektir. Bağın çözülmesi olayın duyulacağına ve dedikodu olacağına dikkat çekici eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Oduncu Görmek

Bir kimse rüyada kendisini bagli olarak görse, bu rüya serliler hakkinda onlarin baglanmasina ve hapsedilmesine isaret eder.

Rüyada bir şeyi bağladığınızı görmek, yokluk çekmeye ve sağlığın bozulmasına, bohça bağlantı kurmak, evinizde davetli olarak kalan birinin hırsızlığına maruz kalacağınıza, adam bağlamak, düşmanların arttığına ama zarar veremeyeceklerine işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu