Rüya Tabirleri

Rüyada Bağlamak Görmek

rüyada bir seyi bagladiginizi görmek, yokluk cekmeye ve sagligin bozulmasina, bohca baglamak, evinizde misafir olarak kalan birinin hirsizligina maruz kalacaginiza, adam baglamak, düsmanlarin arttigina lakin hasar veremeyeceklerine isarettir.

Rüyada bağlantı kurmak ve bir şeyi düğümlediğini görmek, akd-i nikâha, inci ve gerdanlık gibi takılara işarettir.

Kişinin rüyada düğüm görmesi, dinde sebata delâlet eder. Bir kimsenin rüyada billur saraylar içinde bağlanmış olduğunu görmesi, ulu ve onurlu bir kadına delâlet eder.
Rüyada şehir ve köyde emrindeki olduğunu görmek, o şehir halkı veya köye yerleşmeye işarettir.

Rüyada bir iple elinden bir yere yan olduğunu bakmak, günaha, gam ve gussaya delâlet eder.

Rüyada bir direğe ya da ağaca bağlanmış olduğunu bakmak, iyiye göze çarpan değildir ve bunun sonunda hüzün vardır.

Bir şeyi veya canlıyı bir yere bağlamak itinalı olmaya kötüye işaret eder. Bir yere bağlandığını görmek şehir halkından ise geçici mahkumiyete, kırsal kesimden ise seyahat veya gurbete delalet eder.

Birini bağlamak sizi kıskananların artmasına rağmen başarılı olacağınız anlamına gelir. Bir düşmanı bağlantı kurmak para kazanacaksınız anlamındadır. Ama bu para usulsüz yollardan da kazanılabilir. Köpek bağlantı kurmak iyi dışarı giden işlerin bozulması; bir direğe bağlantı kurmak, parasızlık çekmeye ve basit yoldan para kazanma girişimlerinin hüsranla sonuçlanacağı anlamına kazanç.

Birini bağlamak sizi kıskananların artmasına karşın başarılı olacağınız anlamına kazanç. Bir düşmanı bağlantı kurmak para kazanacaksınız anlamındadır. Ancak bu para yasadışı yollardan da kazanılabilir. Köpek bağlamak iyi dışarı giden işlerin bozulması; bir direğe bağlantı kurmak, parasızlık çekmeye ve kolay yoldan para kazanma girişimlerinin hüsranla sonuçlanacağı anlamına gelir.

Rüyada bir paket yada aynı şeyleri bağladığını görebilen kimse, kimseye haber vermeden bir iş çevirecek ve bunu gizleyecektir. Bağın çözülmesi olayın duyulacağına ve dedikodu olacağına sinyâl eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Saban Görmek

Bir kimse rüyada kendisini bagli olarak görse, bu rüya serliler hakkinda onlarin baglanmasina ve hapsedilmesine isaret eder.

Rüyada bir şeyi bağladığınızı görmek, yokluk çekmeye ve sağlığın bozulmasına, bohça bağlamak, evinizde konuk olarak kalan birinin hırsızlığına maruz kalacağınıza, adam bağlamak, düşmanların arttığına lakin zarar veremeyeceklerine işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu