Rüya Tabirleri

Rüyada cadde geçmek! Rüyada caddede yürümek!

Rüyada caddede yürümek ya da rüyada sokak vermek sorunların üstesinden gelerek mutlu olacağınıza yorumlanır. Caddeden ayrılmak içinde bulunduğunuz zorlama durumları atlatacağınız anlamına kazanç. Geniş, temiz, parlak bir cadde başarının çok ivedi geleceğine dikkat çekici eder.

Rüyada cadde görmek, dogrulukla ifade olunur. Bir cadde üzerinde yürüdügünüzü görmek, dogru yolda oldugunuza, ve herkesin sizi iyi bir kisi olarak tanidigina isarettir. Cadde üzerinde sırası gelmişken bir çikmaz sokaga saptiginizi bakmak, bazi dolambaçli isler yapmayi düsündügünüze, çikmaz sokaktan çikmayip geri döndügünüzü görmek, düsüncenizi uygulayamayacaginiza kötüye işaret eder.

Bir caddede yürürken bir arkadasiniza rastlayip, onunla kol kola birlikte yürüdügünüzü bakmak, bir is için veya ticaret maksadi ile birileriyle iki taraflı olacaginiza delildir. Caddede tanimadiginiz birisi ile herhangi bir is hususunda tartistiginizi bakmak kisa bir hastalik geçirerek bir müddet için isinize devam edemeyeceginize yorumlanir.

îbn i Sirin e kadar; Rüyada sokak bakmak dürüstlükle yorumlanir. Rüyada genis bir caddede yürüdügünü görmek is arkadaslari arasinda iyi ve mert kisi olarak tanindigina; caddede kayboldugunu bakmak bir isten dolayi basina bir tasa açilacagina; caddede yürürken birdenbire bire caddenin daraldigini ve yaklaşık olarak küçük bir so kaga dönüstügünü bakmak ömrünün kisaligina; yürüdügü cadde nin birdenbire gereginden pozitif aydinlandigini görmek ibadetinin ve zekatinin Allah (C.C.) Teala kalinda makbul olduguna isaret tir. Bir baska rivayete görede: Rüyada cadde görmek, dogrulukla ta bir olunur. Bir sokak üzerinde yürüdügünü bakmak, dogru yolda oldugunu gösterir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Çalılık Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu