Rüya Tabirleri

Rüyada Çam Görmek

Ormanda çam ağaçları bakmak, kendisinden her mevsim istifade edilen sanat ve gelire, faydalı ilme ve koşullar ne olursa olsun kulluğa devam eden insana, Mesken alanında, tahvil ve bahçede görülen çam ağacı cimri ve zararsız komşuya, Çam kozalağı kolay eldee edilen rızka, Çamfıstığı ender bulunan ve değerli artist yoksa sanat eserine, kıymetli bilgin ve takva insana kötüye işaret eder.

Çam ağacı görülmesi isteklerinin gerçekleşeceği iyi bir döneme girdiği ve sağlık durumu problemi varsa kısa zamanda çözüleceğine ve iyileşeceğine işarettir .

Rüyada çam görmek daima hayra yorulur. Çam ağacı görülmesi muradınıza ereceğiniz iyi bir döneme girildiği ve sıhhat sorunları sona erecek demektir. Başarı, sevinç, şans, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil yüce bir çam artık mutlu olacağınız zamanın geldiğini gösterir.

Rüyada çam ağacı görmek başarı, sevinç, kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Çekilen bütün sıkıntıların sona ereceğine muhabere eder.

Rüyada çam bakmak her zaman hayra yorulur. Galibiyet, sevinç baht, mutluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil ulu bir çam mutluluk saatinin geldiğini haber verir.

Rüyada çam bakmak defalarca hayra yorulur. Galibiyet, sevinç talih, mutluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil yüce bir çam sevinç saatinin geldiğini haber verir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Jimnastık Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu