Rüya Tabirleri

Rüyada Çamaşır Görmek

Rüyada temiz çamaşır görmek sağlık durumu anlamına gelir. Benekli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Rüyada çamaşır yıkayıp temizlemek uzun zaman gizli kalan gerçeklerin ortaya çıkmasıdır. Çamaşır asmak evle ilgili bir belanın defedilmesidir.

Rüyada temiz çamaşır sıhhat anlamına kazanç. Kirli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Çamaşır olmak gizlediğiniz şeylerin başkalarının kulağına gideceğine işarettir.

Rüyada Çamaşır satış kısa bir zaman sonra önemli sağlık sorunları yaşayacağınıza işarettir. Çamaşır asmak ev içinde belanın savuşturulmasıdır. Rüyada çamaşır görebilen fazla istenilen bir şeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada çamaşır görmek yeniliklerle yorumlanır. Rüyada çamaşır başkalaşmak, evlenmeye; çamaşır yıkadığını görmek, yolculuğa çıkacağına yorulur. Bir dükkândan iç çamaşırları saatin aldığını görmek, yeni arkadaş ve dostlar edineceğine dikkat çekici etmektedir.

Bahçede bir ipe çamaşır astığını bakmak, ayrılığa işarettir. Salimi’ye kadar: Çamaşır bakmak, fazla istediği bir ise başlayacağına işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Bir kimsenin rüyada çamaşır görmesi, keder ve dertlerden kurtulacağına işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Babayla Kavga Etmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu