Rüya Tabirleri

Rüyada Camide Abdest Almak

Rüyada camide abdest edinmek; güzelliğe, korunmaya, hayır ve iyiliğe delalettir. Rüyada Camide pak su ile bütünüyle abdest aldığını bakmak maksada kavuşmaktır. Camide alınan abdestin tamamlanmaması mevcut sıkıntıların bir süre daha devam etmesi şeklinde cümle parçası edilir. Bütünleyici başlık için bakınız rüyada abdest elde etmek.)

Namaz kılmak gayesiyle camide abdest elde etmek korkudan kesin olmaya, Abdest alıp namaza durmak gam ve kederden kurtularak Allah’a hamt etmeye işarettir.

Rüyada Camide abdest üzerine abdest olmak ziyadesiyle nurlanmaya ve aydınlık bir gönle kavuşmaya yorulmaktadır. Abdest suyundan içmek hayır ve iyiliğe, korkudan emin olmaya, hastalıktan kurtulmaya ve berekete delalet eder.

Rüyada abdest alınırken görülmesi, o kişinin o dönem yaşadığı bedensel ve manevi sıkıntılarının ortadan kalkacağını belirtir. Abdestin bozulması ise, bir dönem geçici sıkıntılar yaşayacağını ifade eder.

Herhangi bir camide abdest alınması genel olarak ferahlamaya yorulur. İleri gelen kimselerin yanında ihtiyaçların karşılanmasına da sözcük grubu edilir. Camide pak bir su ile abdest alınıyorsa amacına kavuşur.

Bir kimse rüyasında abdest almaya yerinde (caiz) olan bir su ile abdest aldığı halde, ikinci bir kere daha abdest aldığını görse, o kimsenin gönlünün aydınlanacağına delalet eder. Çünkü abdest elde etmek nurdur. Rüyasında temiz bir su ile abdest aldığını gören kimse, isteklerine kavuşur, eğer abdestini tamamlayamazsa bu rüya tersine yorumlanır.

Rüyada camide yükseklik abdest i edinmek güzelliğe, Allahu Teâlâ Hazretleri kadar korunacağına işarettir. Namaz kılarken bununla birlikte da abdest aldığını görebilen kimse, düşmanından kurtulur.

Rüyada camide abdest aldıktan sonradan, eliyle avuçlayarak o abdest suyundan içtiğini bakmak, hayır ve hasenata, berekete, hastalıktan şifaya, korkudan kurtulmaya delalet eder. Saf bir su ile ve işlenmiş olarak camide abdest aldığını görebilen, eğer bir üzüntüsü varsa, o üzüntüden kurtulur, borçlu ise borcunu öder, hasta ise iyileşir, günahkâr ise tövbe edip günahı affedilir. Eğer bir şeyden korkusu varsa, korkusu geçer.

Sıradaki Haber :  Rüyada Istakoz Görmek

Rüyada temiz su ile tamamen abdest aldığını gören kimsenin maksadına kavuşmasına, eğer abdestini tamamlamamışsa tersine sinyâl eder. Rüyada camide abdest alıp namaza girdiğini görebilen kimse, endişe ve kederden kurtulur.

Rüyada camide abdest almak, rüyayı gören kişinin olmasını istediği hayallerinin gerçekleşmesi anlamına gelmektedir. Hayallerinin gerçekleşmesi durumunda vereceği sadakaya ifade edilir. Bazı rüya yorumcuları camide abdest almayı kişinin gerçekleştirmek istediği her şeyin hakiki olması için daha evvelden verdiği hayır sözü ya da adağını yerine getireceği biçiminde yorumlamışlardır.

Rüyada abdest edinmek, o günlerde herhangi bir sıkıntınız, üzüntünüz varsa fazla yakın bir zamanda bunlardan kurtulacağınıza, eğer borcunuz yâda hastalığınız sizi üzüyorsa bunlardandı yakın zamanda kurtulup feraha kavuşacağınıza ve günahlarınızın affedileceğine işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu