Rüya Tabirleri

Rüyada Edebiyat Görmek

Rüyada edebiyatla uğraşırken kendini görmek, rüyayı görenin ince ruhlu ve alıngan yaradılışlı bir birey olduğuna ve işlerinde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada edebiyatla mücâdele etmek rüyayı görenin duygulu ve alıngan bir kişi olduğuna ve meslek yaşamında başarılı olacağına sinyâl eder.

Rüyada edebiyat ile ugrastiginizi görmek hassasiyete yorumlanir. Rüyada siir yazdiginizi görmek ince ruhlu biri oldugunuza, bir baskasinin yazdigi siiri size okudugunu gör mek, o kisiye karsi olan bagliliginiza, somurtkan cinsten birinin siir oku dugunu görmek, evlilik ya da dostlukla ifade edilir. Rüyada roman yazdiginizi veya bir roman okudugunu görmek, biriyle tanisip evleneceginize veya onunla yakin bir akrabalik kuracaginiza kötüye işaret eder. Rüyanizda edebiyatçilarla dostluk kurarak edebiyat ile ugras tiginizi, roman, hikaye veya siir gibi edebi yazilar yazdiginizi gör mek, his aleminizde yeni bir gelismenin basladigina, yakinda bir ask macerasi geçireceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada edebiyat ile ugrastigini roman, hikaye ya da siir gibi yazınsal yazilar yazdigini görmek, his aleminizde yeni bir gelismenin basladigina isarettir.

rüyada edebiyat ile ugrastigini roman, öykü veya siir gibi yazınsal yazilar yazdigini görmek, his aleminizde yeni bir gelismenin basladigina isarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada çalar Saat Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu