Rüya Tabirleri

Rüyada Fakirlik Görmek

Rüyada fakir olduğunuzu gördüyseniz, bezginlik ve üzüntünün işaretidir. Rüyada sefalet, dinde salaha ve halinde devama delalet eder.

Kirmanî ye tarafından ; Rüyasinda yoksul ve geçimini sağlama gizli ligi çekmekte oldugunu görenin Cenabi Hakka yakinligi olur. Dünya hali düzelir ve konut halki bolluga erisir.

Ebu Sait El Vaaz e kadar; rüyada yoksul oldugunu gören, büyük rizka nail olur. Bir zenginin fakir oldugunu görmesi, malinin artmasina; bir tüccarin yoksul oldugunu görmesi alis verisinin çogalmasina kötüye işaret eder. Rüyada fakir oldugunu görebilen varlıklı olur.

Rüyada fakir oldugunu ve dilendigini görebilen kimsenin eline , hiç beklemedigi bir yer den mal geçer. Rüyasinda bir yerde dilendigini ve bir kisinin de avcuna bir altin koydugunu bakmak, Allah in (C.C) kendisine ik bal kapilarini açtigina ve yakinda beklemedigi bir yerden büyük bir nimete kavusacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada fakir olmak, zenginlige isaret eder. Binaenaleyh bir kimse rüyada fakir oldugunu görse, o kimsenin eline bol miktarda yemek geçer.

Rüyada fakir oldugunu ve halktan dilendigini gören, sahis çok dua eder. Bir yerde dilencilerin görülmesi, o yerde bir zenginin ölümüne ve oradan çikacak sadakaya isaret eder, dediler. Rüyada dilendigini ve kendisine bir sey verildigini gören kimse, sıkıntı çek i meden bir mala erisir. Bazi tabirciler, rüyada yoksul oldugunu gören kimse, hayir ve avantaj elde eder, dediler. Rüyada istegin açiklayarak Allah (C.C.) a fakirlik ve ihtiyacim sunmak, sözü geçerli kimselerden yaptigi ricanin kabul edildigine isaret eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Falaka Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu