Rüya Tabirleri

Rüyada Fare Görmek

Rüyada fare görmek, hırsız bir kişiye, rızkın çokluğuna, kadını, geceyi ve gündüzü simgeler. Fare ara sıra de fena yola düşmüş bir kişi olarak da yorumlanır. Rüyada fare rızkın çokluğuna ve devamlılığına sözcük grubu edilir. Rüyada beyaz fare görmek gündüze delalettir. Ara Sıra fare, dış görünümü iffetli, gerçekteyse fesat ehli biri olan bayan anlamına gelir.

Yiyeceğin bol olduğu yerlerde bulunduklarından dolayı rüyada fare görmek rızkın devamlılığına yorulur. Fare rızkın çokluğudur. Rüyasında Fare görenin rızkı artar. Fazla fare çok rızktır. Yiyecek çaldıklarından, hırsız bir kimseye de yorulur. Ara Sıra de fesat fitneci bir kimseye ifade edilir. Fare rüyası farkı anlamlarda yorumlanmıştır. İşte Rüyada Fare Görmenin 39 manâ, izah etme ve yorumu:

1- Rüyamda Fare Öldürmek

Rüyada âmâ fare öldürmek, bir hata işlemeye yorumlanır. Yapılan bu hata yüzünden can sıkıntısı çekileceğini açıklama eder. Bazen de fare fena huysuz kimse demektir. Rüyada bir fare öldürmek, fena ve geçimsiz bu kişiye karşısında şampiyon gelmeye işarettir.

Rüyada Fare Öldürmek

Bazen de fare bakımlı düşmana sinyâl eder. Rüyada Fare öldürmek düşmanı etkisiz ışık halkası getirmeye yorulur. Fena bir kimseye şampiyon gelmeye işarettir.

2- Rüyada Beyaz Fare Görmek

Beyaz fareler gündüze kötüye işaret eder. Rüyada beyaz fare bakmak ömrün uzunluğuna işaret etmektedir. Rüya sahibinin ömrünün uzunluğudur. Rüyada fazla sayıda beyaz fare bakmak; bir konu hakkında boş yere endişe edeceğinize yorulur.

Rüyada Beyaz Fare Görmek

3- Rüyada Ölü Fare Görmek

Ölü fare görülmesi arkanızda sizi çekiştiren kimselerin herhangi bir etkilerinin kalmadığını ifade eder. Ölü fare ayrı cümle parçası edilmektedir.

Ölü fare, rüya sahibinin çok haşin ve alçak bir düşmanı olduğunu belirtir. Tüm hareketlerini peşine düşüp takip ederek birincil fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Pamuk Görmek

Rüyada Ölü Fare Görmek

4- Rüyada Ölmüş Fare Görmek

ölmüş fare, dar bir düşmana da göze çarpan eder. Rüyada fare ölüsü, rüya sahibinin bir düşmanı olduğuna dikkat çekici eder. İş yaşamında ve aile hayatında sorunlar yaşayacağınıza da yorumlanır.

5- Rüyada Büyük Fare Görmek

Büyük iri fare bakmak bol maldır. İslami rüya alimlerinden Ebu Said’ül Vaiz Büyük fare için bol maldır demiştir.

Ayakta Duran Fareler

6- Rüyada Fare Isırması

Fare göre ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan hasar göreceğinizi belirtir. Fare ısırması rüya sahibinin kendisini koruması gerektiğine delalet eder.

7- Rüyada Evde Fare Görmek

O kimsenin evine kendilerinde hayır ve bereket olmayan kimselerin girmesine işarettir. Kişinin evinde görmesi, işlerine karışan hayırsız bir kişiye delalet eder. Evin içinde birbirine aynı fareleri görmek; gördüğünüz fare miktarınca evinize davetli geleceğine işarettir.

8- Rüyada Evde Farelerin Oynaşması

Farelerin, evinde oynadığını gören kimse, o yıl içinde ucuzluk ve bolluğa erişir. Rızkı fazla olur.

9- Rüyada Âmâ Fare Görmek

Başkaları kadar önemsenmeyeceğinize tabir edilir.

10- Rüyada fareyle oynamak

Dünyaya meyledeceğinize işarettir. Müellif kesim ise rüyalarda fare görülmesini dış görünümü iffetli, doğrusu ise fesat ehli biri olan kadına deyiş etmişlerdir.

Fare Yakalamak

11- Fare Yakalamak

Fare yetişmek; hoşlanmadığınız kimselerin davetli olarak gelmesine işarettir. Fare tutmak; bir olayın peşinde bahtınızın açılacağına yorumlanır.

12- Fare Yemek

Fare eti yemek; fesat ehli bir kimsenin malını yiyeceğinize işarettir. Sahte dost ve arkadaşlar ile düşmanlara sinyâl eder.

13- Rüyada Yatakta Fare Görmek

Yatağınızda bir fare olduğunu bakmak; bir kimseyle gayrimeşru ilişki içinde olacağınıza yormuştur.

14- Etrafta Fareler Görmek

Etrafta farelerin serbestçe gezindiğini görmek; öfke veya soruna neden olacağına yorulur. Aile ve iş hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Düşmanlara ve sahte arkadaşlara sahip olduğunuz anlamına da kazanç.

Sıradaki Haber :  Rüyada Abla Görmek

Etrafta Farelerin dolaşması

15- Ağzından Fare Çıkması

Kirmanî’ye göre ağzınızdan fare çıktığını bakmak; erkek çocuğunuz olacağına işarettir.

16- Fare sesi duymak

Bir tehlikeyle karşılaşacağınıza ve tedbirli olmanız gerektiğine sözcük grubu olunur. Bazen de rızkın bollaşacağına delalet eder.

18- Rüyada Kapanda Fare Görmek

Farenin kapana düştüğünü bakmak; bir sorun yaşayacağınıza yorulmuştur.

19- Fareyi yerinden çıkarmak

Bir kimsenin rüyada fareyi yerinden çıkardığını görmesi, o yerde nimet ve bereketin az olacağına işarettir.

20- Fareye Sahip Olmak

Hizmetçi ile yorumlanır.

21- Farenin yeri eşmesi

Rüyada farenin bir yeri deldiğini bakmak, ev soyan hırsızlara göze çarpan eder.

22- Farenin Elbiseyi Kesmesi

Rüya sahibinin geçmiş ömrünü haber vermesine işarettir.

23- Fareyi Gezinir Halde Görmek

Gündüz uykusunda ve gündüz görülen rüyada fareyi sabahleyin akşama değin defalarca gezinir bir halde bakmak, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna alamettir.

24- Rüyada Fare Yavrusu Görmek

Fare yavrusunun görülmesi sevmediğiniz bir kimseyle karşılaşmaya yorumlanır. Bazen dekötü bir kadınla karşılaşacağınıza yorulur.

25- Rüyada fare Avlamak

Rüyada bir fareyi avladığını bakmak de, yeniden bir kadına kandırma ederek onu avlamaya işarettir. Nablusi: Tabirde farenin dişisi ile erkeği arasında fark yoktur. Bir kimse kendisinin fare avladığını ve ona sahip olduğunu görse, kötü ve fitneci bir kadına sinyâl eder.

26- Fareye Taş Atmak

Bir adamın rüyada farelere ok veya taş attığını görmesi, kötü bir kadının gıybetini yapmaya işarettir veya onunla kötü bir şey hakkında muhabbete delâlet eder.

27- Fareye Sahip Olmak

Bir kimse kendisini fare avladığını veya ona sahip olduğunu görse, yine içi bozuk bir kadına dikkat çekici eder. Bir Takım tabirciler, fareler, ev halkı ve çoluk çocuktur, dediler.

28- Farenin Bir Yeri Delmesi

Bir kimsenin rüyasında bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza dikkat çekici eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Öğretmen Görmek

29- Fare Derisi Görmek

Bir kimse bir fare derisine rastladığını görse,o kimseye kötü bir kadından eline eksik bir mülk geçer.

30- Rüyada Renkli Fare Görmek

İçi de dışı da çirkin bir kadınla anlatım tarzı olunur. Eğer görülen farenin rengi, değişik bir renkse, kadına yok, içi ve dışı çirkin bir erkeğe delalet eder. Farelerin zararlı bir şey yaptıklarını görmek, malın eksilmesine delildir.

31- Çok Sayıda Fare Görülmesi

Ömrünüzün uzun olacağına sinyâl etmektedir.

32- Fareden Korkmak

Rüyada fareden korktuğunu gören kişinin minik da olsa düşman sahibi olduğu ve bu düşmanın kendisine zarar verebileceği anlamına gelir.

33- Fare Kovalamak

Korktuğunuz şeylerden kurtulmaya işaret eder. Düşmanınızı alt edeceğinize yorulur.

34- Fare Beslemek

Rüyada fare beslediğini gören kişi çevresi göre kıskandıldığı ve çekilmediği anlamına gelir. Saygıdeğer bir birey olacağınıza yorulur.

35- Fare Sevmek

Kişinin çok yakın zamanda dertlerinden kurtulacağı bolluk ve bolluk içinde yaşayacağı anlamına gelir.

36- Rüyada Fare Kedi Görmek

Rüyasında fare kedi görebilen kişinin rızk ve bereket içinde yaşayabileceği ama gelecekteki düşmanlarını göz ardı etmemesi gerektiği biçiminde yorumlanır.

37- Rüyada Fare Öldürmeye Çalışmak

Fena düşmanlarına karşısında şampiyon geleceğine yorumlanır.

38- Rüyada Fare Saldırması

Dikkatli olunması gerektiği ifade eder. Fare bilmediğiniz çok kötü bir düşman demektir. Bu düşman tüm hareketlerinizi peşine düşüp takip ederek sizi alt etmek için fırsat kolluyor demektir.

39- Rüyada Siyah Fare Görmek

Çok sayıda siyah ve beyaz fareler görenin, ömrü uzun olur. Farenin beyazı gündüze, Siyah fare görmekse geceye delalet etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu