Rüya Tabirleri

Rüyada Ganimet Görmek

Malda berekete, beklentilerin gerçekleşmesine, sevinç ve sürura, Bulduğu ganimetin beşte birini zekat olarak vermek beş vakit namazı muntazaman kılmaya delalet eder.

Rüyasında kendisini bir savaş sonunda ganimet almış olarak gören kimsenin başından şanssız bir aşk macerası geçecek ve böylece uzun yıllar endişe çekecek demektir.

Rüyasinda kendisine beklemedigi bir yerden bir ganimet düstügünü görmek tüccar ise zarar edecegine, memursa isinden ayrilacagina, halktan biri ise, isinin bozulacagina kötüye işaret eder.Ibn i Sirin e tarafından; rüyada ganimet görmek, eger yabanci bir milletin finansal ise, hayra, Islam finansal ise, zarar ve ziyana isarettir. Islam askerlerinin yabanci memleketlerden elde ettikleri büyük ganimet ile geldigini görmek, ucuzluk ve bereketle, yabancilarin Islam memleketlerinden ganimet aldiklarini bakmak sefalet ve bela ile yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada ganimete erismek, rahatlik, sevinç, rizik, arzuya erismek, malin bereketli olmasina isaret eder. Bahusus o ganimet malinin beste birini Allah (C.C.) in rizasi için vermisse.

Sıradaki Haber :  Rüyada Odemek Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu