Rüya Tabirleri

Rüyada Gazete Görmek

Rüyada gazete görmek geçmişin tek yanlı muhasebesine, geçici arzu ve gayretlere, yalan olduğu daha sonra meydana çıkan haberlere delalet eder.

Bir kimse rüyada gazete okudğunu görse, rüya sahibinin beklediği bir haberi yakın bir zamanda alacağına sinyâl eder.

Rüyada gazete aldığı lakin okumadığını görse, o kişinin büyükleri göre bir davranışı yüzünden azar duyacağına uyan sayılır.

Genel olarak rüyada gazete bakmak haber olarak yorumlanır. Bazen da okumuş, akıllı herkes tarafından hürmet gören bir kimseyi de çağrıştırır.

Çoğunlukla da yukardaki meziyetlere sahip bir arkadaşı simgeler. Ara Sıra ise, beklenmeye bir misafirin geleceğine işaret sayılır.

Rüyada bir kimse gazete aldığını, fakat bunu okumayıp paket yaptığını görse, Rüya sahibine bir armağan geleceğine işaret eder. Eğer kendisinin gazete sattığını görürse, rüya sahibinin yakın bir zamanda yapacağı kötü bir davranış yüzünden çevresi tarafından alaya alınacağına hükmedilir. Olur Ya tanıdığı bir kimsenin gazete sattığını görür ise, rüyada görünen kişi için aynı yorum yapılır.

Rüyada gazete görmek kişinin geleceğini etkileyecek, hoş bir haberdir.

Rüyada gazete okuyan, yakında beklenmedik ve fazla ilgileneceği bir olayla karşılaşacak demektir.

Gazete her zaman iyi haber, ferahlık verecek söz olarak yorumlanır. Rüyasında bir gazete aldığını bakmak kendisini ilgilendiren geleceği için kayda değer bir gerçeğe ulaşır.

Kişinin rüyasında gazete görmesi davranışlarınıza uyarı etmenizde fayda var. demektir.

Rüyada gazete görmek, haber ve dedikoduya, gerçek mahiyeti sonradan anlaşılacak işlere dikkat çekici eder.

Gazete okuduğunu bakmak, olup bitenden içten veya hatalı haber almaya işarettir.

Gazete bununla beraber birtakım sahtekârlıklara veya yolsuzluklara başvurmamanız gerektiğine, yakalanıp, başınızı belaya sokabilirsiniz anlamına da gelmektedir.

Gazete genelde haberle yorumlanır. Rüyasında gazete okuduğunu gören, uzak bir tanıdığından haber alacak demektir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Hak ve hakikat Görmek

Gazete alıp da okumadan bir yere koyduğunu bakmak, kötü bir söz işiteceğine, gazeteyi alıp onunla paket yaptığını görmek kendisini ilgilendirmeyen bir habere şaşıracağına, fakat biraz da üzüleceğine delalet eder.

Bir başka rivayete tarafından de: Rüyada gazete bakmak, haber almaya veya ülkede bir takım olayların çıkacağına dikkat çekici eder.

Rüyasında bir gazete aldığını görebilen de sadece kendisini ilgilendiren, geleceğini etkileyecek bir gerçeği öğrenir. Gazete daima iyi haber, ferahlık verecek laf olarak yorumlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu