Rüya Tabirleri

Rüyada İçki Görmek

rüyada serbet, surup gibi ickiler tekrar tekrar hayirli sayilirlar. berrak ve güzel renkli olmalari kosuluyla iyidir. buna karsilik icinde içki olanlar iyiye yorulmazlar

rüyada icki görmek, mesakkatsiz meydana gelen haram maldir, icki ictigini görebilen kimse büyük günah isler ve genis rizka kavusur, icki kadehi ile icki ictigini gören kimsenin eline haram mülk gecer. bazilari helal mal gecer demistir. icki akan bir nehri görse, o kimseye dünyada bir fitne isabet eder. icki nehrine girdigini görse, o nehirden nail oldugu miktarca bir fitneye düser. evlenmeyi ve ortakligi özlem eden kimsenin rüyada icki görmesi, iyi gecinmeye dair olan anlasmadir. memurun rüyada icki icmesi, isinden alinmasidir. rüyada su ile kanstirilmis icki icmek, bazisi helal, bazisi haram maldir. bazi tabirciler, bu ortaklik malidir, bazilari da, bir kadindan mal alir ve bu mal ile fitneye düser, dediler. bir kimse icki yapmak icin üzüm siktigini görse, devlet hizmetinde büyük islerde bulunur. meze yer alan icki meclisine eğlence edildigini gören kimse, cihada ve sehitlik rütbesini kazanmaya davet edilir. rüyada görülen icki, fitne, ser, düsmanlik ve kizginliga, bazen tasa ve hastaliktan sifa bulmaya, bazen de, delilik ve kendisini hissetmek ve düsünmekten alikoyan bir üzüntü ve keder nedeniyle aklin gitmesine isaret eder. icki ictigini görebilen kimse issiz ise bir hizmette istihdam edilir. yoksa fakir ise zengin olur. bekar ise evlenir. hasta ise hastaligindan kurtulur. icki, yalan, hezeyan, makbul olmayan söz, sirri ifsa ve zinaya isaret eder. ara sıra de icki, zina eden kadina isaret eder. rüyada icki bakmak anne babaya asi olmaya ya da emlaktan bir sey satmaya yahut borclanmaya yahut mal ve mülkün gitmesine isaret eder. rüyada icki icmek, icenin ahmaklik ve cehaletine isaret eder. Ölmüs salih bir kimsenin rüyada icki ictigi görülse, o ölü ahirette nimet icerisindedir. ancak, hayatta iken icki icen bir ölünün rüyada icki icmesi hayirli degildir. o ölünün günahkar ve cefa icinde bulunduguna isaret eder. icki bakmak, evlenmek isteyen kimse icin hayra delildir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Acem Görmek

Bir olaydan dolayı koskocoman vicdan azabı çekeceğinize, hangi işe el atsanız o işi kurutacağınıza ve sıkıntılar içinde geçicek bir ömre işarettir.

Bakınız; İçki İçmek.

Rüyada alko veya tuvalet ispirtosu sağlığın daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada alkol ve alkollü içecekler bakmak, hüzün ve üzüntüye, hayir malum islerden hayir gelmesine, tedirgin ve sikintili bir ömür sürmeye isaret eder.

Rüyada bir gazinoda içki içtiginizi bakmak yeni islerinizde basarili olacaginiza; sarhos oldugunuzu bakmak, pozitif açilip israfa girmemeniz gerektigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada içki bakmak, mesakkatsiz meydana gelen haram maldir, içki içtigini gören kimse büyük günah isler ve genis rizka kavusur, alkol kadehi ile alkol Içtigini gören kimsenin eline haram mülk geçer. Bazilari helal mal geçer demistir. içki akan bir nehri görse, o kimseye dünyada bir fitne isabet eder. içki nehrine girdigini görse, o nehirden nail oldugu miktarca bir fitneye düser. Evlenmeyi ve ortakligi arzu eden kimsenin rüyada alkol görmesi, iyi geçinmeye dair olan anlasmadir. Memurun rüyada alkol içmesi, isinden alinmasidir. Rüyada su ile kanstinimis alkol içmek, bazisi helal, bazisi haram maldir. Bazi tabirciler, bu ortaklik malidir bazilari da, bir kadindan mülk alir ve bu mülk ile fitneye düser, dediler. Bir kimse alkol yerine getirmek için üzüm siktigini görse, devlet hizmetinde büyük islerde bulunur. Meze bulunan alkol meclisine eğlence edildigini görebilen kimse, cihada ve sehitlik rütbesini kazanmaya gösteri edilir. Rüyada görülen içki, fitne, ser, düsmanlik ve kizginliga, ara sıra dert ve hastaliktan sifa bulmaya, Bazen de, çılgınlık ve kendisini hissetmek ve düsünmekten alikoyan bir endişe ve hüzün nedeniyle aklin gitmesine isaret eder içki içtigini görebilen kimse issiz ise bir hizmette istihdam edilir. Yoksa yoksul ise varlıklı olur. Bekar ise evlenir. Hasta ise hastaligindan kurtulur. içki, yalan, hezeyan, makbul olmayan söz, sim ifsa ve zinaya isaret eder. Ara Sıra de içki, zina eden kadina isaret eder. Rüyada içki bakmak anne babaya asi olmaya veya emlaktan bir sey satmaya yoksa borçlanmaya yoksa mal ve mülkün gitmesine isaret eder. Rüyada içki içmek, içenin ahmaklik ve cehaletine isaret eder. ölmüs salih bir kimsenin rüyada içki içtigi görülse, o ölü ahirette nimet içerisindedir. Fakat, hayatta iken alkol içen bir ölünün rüyada alkol içmesi hayirli degildir. O ölünün günahkar ve azap içinde bulunduguna isaret eder. alkol bakmak, evlenmek isteyen kimse için hayra delildir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Ofkesını yutmak Görmek

Şarap vs. gibi içkileri , onları içmeden sadece görmek , asil bir kadına kötüye işaret eder.

Rüyada şerbet, şurup gibi alkolsüz içkiler çoğunlukla hayra yorumlanır. Oysa alkollü içkiler iyiye yorulmazlar.

Alkolsüz içkiler berrak ve temizse tekrar tekrar neşe, mutluluk, mutluluk ve huzurdur.

Rüyada şerbet, şurup gibi içkiler defalarca şanslı sayılırlar. Berrak ve hoş renkli olmaları koşuluyla iyidir. Buna karşılık içinde içki olanlar iyiye yorulmazlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu