Rüya Tabirleri

Rüyada İçmek Görmek

Süt, su, bal ve öteki şeylerin şerbetini içmek fıtrat güzelliğine, ilim ve hidayete, manevi zevklere ve ibadet hazzına, İnsana ferahlık veren soğuk içecek ve su içmek helal mala, Kaplıcada sıcak su içmek şifaya, kaplıca dışındaki yerlerde sıcak su içmeek gam ve kedere kötüye işaret eder. ( Ayrıca Bakınız; Ilık, İçki İçmek.)

Rüyada su içmek mutluluğun işaretidir. Ayyaş olana kadar alkol içmek, kendinize dominant olamayacağınıza ve kaza geçirme tehlikesi yaşayacağınıza işarettir.

Rüyada içmek ibadetle yorumlanir, içinde ne oldugunu bilmeden bir kaptan ya da bir testiden bir sey içen yaşamsal boyunca Allah in yolundan ve emirlerinden ayrilmaz. Altin bir kaptan su veya tatli bir serbet içtigini görmek, kedere; gümüs kap tan içmek ise nese ve sevince delalet eder. Bir çesmeden veya bir kaynaktan avuçlariyla su içen, dünya ve ahirette mutlu olur. Bir dereden su içen, bir yolculuga çikar; denizde tuzlu su içtigini gören hastalanir. Rüyada bir cam bardaktan ayran ya da soda içtigini görmek kendisine ait bir evcil hayvaninin doguracagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada ne oldugu süresiz ve tatli bir seyi içmek veya hoş ve tatli bir su içmek, ilim ve hidayete tarikat sahipleri için, ruhani haz ve sefaya isaret eder. Rüyada sabah soguk ve tatli su içtigini görebilen kimse helal mala kavusur. Bu rüya sicak su içmek itiyadi olan kimsenin disindakiler hakkinda hayirdir.

Hem iyiye hem de kötüye yorumlayan vardır. İyi yoruma göre kazancı; fena yoruma tarafından ise hastalığı belirtir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Kabristan Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu