Rüya Tabirleri

Rüyada Isırgan otu Görmek

Can Sıkıcı laf, lafçı bayan, acı laf olarak yorumlanır.

Rüyasinda isirgan gören bir kimsenin bahtinin açik olacagi ve bol para kazanacagi seklinde birçok yo rumlar yapilmaktadir. Lakin bir çok tabircilere tarafından, isirgan gör mek tekrar tekrar kötü bir haberle karsilanacagina yorumlanmakta dir. Ibn i Sirin e kadar: rüyada isirgan görmek, talihsizlige ve basarisizliga kötüye işaret eder, lakin çalismakla bu fena yorumlarin önüne geçilmesi de olası bulunmaktadir. Isirgan yemek yemek ise, genel likle kötü bir habere isarettir. Bazilarina kadar; rüyada isirgan otu bakmak, arkadaşça basladigi niz bir iliskiden fazla fena davranislarla, dertli ve acili ayrilacaginiza isarettir. Isirgan görmek bazi yorumculara göre de, aile hayatinizda sizi üzecek bazi olaylarin geçecegine anlatım tarzı olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada isirgan otu görmek rahat ve saadetin artacagina isarettir. Bazi tabirciler isirgan görmek fena bir habere isaret eder, demislerdir. Isirgani yemek yemek ise basansizlik ve fena bir habere isarettir.

Rüyada ısırgan otu bakmak; fena yoldaki kötü huylu bir kadının peşine düşerek kederli günler geçireceğinize, kendinize ve etrafınızdaki insanlara daha dürüst davranmanız gerektiğine işarettir.

rüyada isirgan otu görmek refah ve saadetin artacagina isarettir. bazi tabirciler isirgan bakmak fena bir habere isaret eder, demislerdir. isirgani yemek yemek ise basansizlik ve kötü bir habere isarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Dağ yolu (patika) Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu