Rüya Tabirleri

Rüyada Isırmak Görmek

Yılan, akrep vs. gibi zehirli hayvanların ısırması fena söz işitmeye, haram kazanca, Bir insanı ısırmak ona aşırı muhabbete yahut refah içinde geçecek ömre, Birini ısırmak bazen kıskanmaya ve aşırı öfkeye, Birini ısırarak, ısırdığı yerden kan çıktığını ggörmek, zararı görülecek kin ve nefrete, Bir hayvanı ısırıp ondan et parçası kopardığını görmek kazanca, Bir hayvan kadar ısırılmak meşakkat ve sıkıntıya delalet eder.

Rüyada ısırılmak, düşmanınızla aleyhinde karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan hasar göreceğinizi belirtir.

Isırıldığını görmek, bir düşmanla karşısında karşıya kalacağınız ve zararlı çıkacağınız anlamına gelir.

Rüyasında manâlı biri kadar ısırılan kimse, büyük bir iyilik görür.

Rüyasinda bir insani sevdiginden dolayi isirdi gini görenin o kimseye sevgisi artar. Eger isirmak sevgi maksadi ile degilse, kin ve düsmanliga kötüye işaret eder. Taninmis bir kimsenin kendisini isirdigini bakmak, o kisiden ya da ad ve sekil itibariyle ona benzer birinden avantaj görmege, kendisini isirdigini ve isir digi yerden kan çikardigini bakmak, günaha sebep olacak derecede sevmege, parmagini isirdigini görmek gam ve kedere, pismanliga delalet eder. Abdulgani Nablusi ye tarafından: rüyada isirmak ve isirilmak seri kandırma ve hasetle cümle parçası olunur. Rüyada isirmak, isiranin isirilani fazla sevdigine kötüye işaret eder. Bir rivayete kadar, isirmak veya isiril mak eziyet çekmege de isarettir. Rüyada kendi etini isirip kopararak yere attigini görebilen, gam mazlik eder. Parmaklarini alt tarafindan isirmak hasetten ileri gelen düsmanliga ve kine, parmaginin ucunu isirmak pismanliga, bir rivayete tarafından işkence etmege kötüye işaret eder. Isirilan yerden kan çiktigini gören günah islemis olur. Bazilarina kadar: rüyada kendini isirdigini gören, ömrünün baslarinda feraha ve sevince, sonunda da göz agrisina ve yürek hastaligina tutulur. Bir baska rivayete görede: Rüyada dis ile isirmak hiledir. Bazi tabirciler kin ve düsmanliktir, dediler. Bazilari da isirmak lüzum insan ve lüzum hayvan olsun isirilan seyi asin derecede sevmeye sözcük grubu ederler. Isirmak, mihnet ve mesakkata da isarettir. Bir kimse rüyada etinl isirsa ve koparip atsa, o kimsenin fitne çikaran birisi olduguna isaret eder. Bir kimse rüyada bir insanin parmak uçlanm isirdigini görse, o insanin sinirli ve kinli olduguna isaret eder. Rüyada kendi parmaklanni isirdigini görebilen kimse ise, pisman olur. Isirilan yerden kan çikmasi günah içerisinde zahmet çekmeye isaret eder. Isirmak, artı sinirlenmeye de isarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Fakir fakirlik Görmek

Rüyada ısırıldığını görmek, bir düşmanla aleyhinde karşıya kalacağınız ve zararlı çıkacağınız anlamına gelir.

rüyada dis ile isirmak hiledir. bazi tabirciler kin ve düsmanliktir, dediler. bazilari da isirmak lüzum insan ve gerek hayvan olsun isirilan seyi asiri derecede sevmeye anlatım tarzı ederler. isirmak, mihnet ve mesakkata da isarettir. bir kimse rüyada etini isirsa ve koparip atsa, o kimsenin fitne cikaran birisi olduguna isaret eder. bir kimse rüyada bir insanin parmak uclarini isirdigini görse, o insanin sinirli ve kinli olduguna isaret eder. rüyada kendi parmaklarini isirdigini gören kimse ise, pisman olur. isirilan yerden kan cikmasi günah icerisinde sıkıntı cekmeye isaret eder. isirmak, artı sinirienmeye de isarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu