Rüya Tabirleri

Rüyada Ispanak Görmek

Rüyada ıspanak görmek yeşil ve güzelse zenginlik, sermaye, bol para, servettir.Pişmiş ıspanak yemek ise para tüketmek afiyet ve sağlık durumu ile tabir edilir. Yaprakları anemik, kaplı, buruşuk, eskimiş, cansız ıspanak bakmak gam, çile, dert, üzüntü ve kedere, Ispanağı salata yahut zeytinyağlı yemek yemek olarak hasta için şifaya kötüye işaret eder.

Rüyada taze ıspanak görmek, mal ve rızka işarettir. Rüyasında ıspanak yemeği yediğini gören, hasta ise iyileşir, borcu varsa borcunu öder, eşi gebe ise bir çocuğu olur. Çarşıdan yeşil ıspanak aldığını gören murada erer. Bir diğer rivayete kadar de: Bir kimsenin rüyada ıspanaktan yediğini görmesi, hastalığından şifa bulacağına veya herhangi bir fiziksel sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ıspanak görmek gam ile bir rivayete tarafından, hasta için iyileşme, salah ve şifa ile deyiş olunur. Ispanak aldığını veya pişmiş olarak yediğini gören kedere duçar olur. Eğer rüya sahibi hasta ise şifa bulur. Bazılarına kadar: ıspanak afiyet ve sağlıkla yorumlanır.

Taze yeşil ıspanak bol para, gelir, nasip, zenginlik ve mal varlığı sahibi olarak yorumlanır buna karşın pişmiş ıspanağı yemek yemek para tüketmek olarak yorumlanır.

Rüyada ıspanağı yemek; muradınıza ereceğinize işarettir. Bir kimsenin rüyasında ıspanak yediğini görmesi, hastalığından şifa bulacağına ya da herhangi bir fiziki sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada beti benzi kaçmış yapraklı ıspanak görmek, gam ve kedere işarettir. Rüyada görülen ıspanaklar, yardımcı bir kimseyi dikkat çekici eder. bununla beraber şanslı haberi, şifa bulmayı, bol rızkı sevinci çağrıştırır. Ara Sıra rüyalarda ıspanak görülmesi ömrün uzunluğuna yorumlanır.

Hasta bir kimse rüyasında ıspanak yediğini görse, rüya sahibinin şifa bulacağına işarettir. Bir kimse bahçesinde yeşil ıspanak olduğunu ve bunları topladığını görse, o kişinin muradına kavuşacağına hükmedilir. Borçlu bir kimse rüyasında kendisine ıspanak yemeği verildiğini görse, o kimsenin şansının açılacağına ve borcunu ödeyeceğine göze çarpan sayılır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Lastik tekerlek Görmek

Rüyada ıspanak tohumu görmek, hastalık ve kedere göze çarpan eder. Rüyada haşlanmış zeytinyağlı ıspanaktan yemek yemek, hasta için sıhhate, diğer halk için helâl rızka dikkat çekici eder.

Hamile bir bayan rüyasında ıspanak yediğini görse, o kimsenin bir erkek çocuğu olacağına yorumlanır. Ola Ki ıspanağı yemediğini görse, o kişini düşük yapacağına hükmedilir. Bir kimse bahçesinde yer alan ıspanağın sararıp solduğunu görse, rüya sahibinin aile fertlerinden bir kimsenin hastalanacağına ya da evden ayrılacağına işaret sayılır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu