Rüya Tabirleri

Rüyada Jeneratör Görmek

rüyada jeneratör bakmak;meslekte bir nedenden dolayi yükselmeye, rüyayi görebilen kadin ise erkek cocuk sahibi olacagina isarettir. Bir kişinin rüyasında jeneratör görmesi, o rüyayı görebilen kişinin mesleğinde beklenmedik aniden ve umulmadık bir olay sebebiyle yükseleceğine göze çarpan eder. Rüyayı görebilen kadınsa erkek evlat sahibi olacak demektir.

Bir kimsenin rüyasında jeneratör görmesi, o rüyayı görebilen kimsenin hiç beklemediği aniden aldığı sorumluluklar sonucu fazla yükseleceğine yorumlanır. Rüyayı gören kadınsa erkek çocuğu olacak demektir.

Kişi eski hayatını unutarak, umutla yaşama bağlanır. İyi ve sağlam birinden destek görür.

Rüyada jeneratör görmek;meslekte bir nedenden nedeniyle yükselmeye, rüyayı gören kadın ise oğlan sahibi olacağına işarettir.

Rüyada jeneratör görmek enerji ile cümle parçası edilir. Rüyanizda bir jeneratörü çalistirdiginizi bakmak, bilginizin etrafinizda bulunanlari aydinlattigina, bir jeneratörü tamir ettiginizi bakmak, yeni bilgiler ögrenmek için bazi kaynaklara basvurdugunuza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada jeneratör bakmak meslekte beklenmedik bir sekilde yükselmeye isaret eder. Bazi tabirciler jeneratör bakmak, etrafinda yer alan ahali aydinlatmaya isaret eder, demislerdir. Rüyayi gören kadin ise bir çocugu olur.

Sıradaki Haber :  Rüyada Acem Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu