Rüya Tabirleri

Rüyada Jilet Görmek

Jilet, çocuğa işaret eder. Rüyada tıraş bıçağı bakmak, güç ve kuvvete, zenginlik ve sağlığa işarettir. Tıraş Bıçağı rüyası; bir yere iltica etme ya da birine sığınmakla da yorumlanır. Bazen jilet, bir işi başarmaya, zafere işarettir.

Rüyada jilet bakmak, erkek kardeşe, arkadaşa, hizmetçi ve yardımcıya da muhabere eder. Başka bir silahla birlikte tıraş bıçağı görmek, şöhret bulmaya, mevki sahibi olmaya işarettir.

Rüyada Tıraş Bıçağı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Elinde kullanmak üzere jilet görebilen kimse, bulunduğu işten feragat eder veya kendisine takviye edecek akıllı bir oğlu olur. Rüyada görülen tıraş bıçağı, hayra yorumlanır. İki kişi aralarında olan bağlılığa muhabere sayılır. Bazen da aile aralarında olan bağın güçleneceğine yorumlanır.

Jileti kutusundan çıkardığını gören kimsenin hanımı, oğlan doğurur. Kendisine bir jilet verildiğini görmek, biriyle arkadaşlık kurmaya ya da eline mülk geçmesine işarettir.

Jileti kutusuna düzenlemek, evlenmeye işarettir. Elini jiletle kestiğini bakmak, şaşırtıcı bir durumla karşılaşmaya işarettir.

Rüyada Bariz ve Kör Jilet Görmek

Keskin tıraş bıçağı görmek, çalışkan hizmetçiye, zeki yardımcıya ve yardımcı arkadaşa işarettir. Âmâ jilet görmek, yukarıdaki yorumun tersidir.

Kadının Jilet Görmesi

Kadının gördüğü tıraş bıçağı, sevdiği erkeğe muhabere eder. Gebe kadının ve onun kocasının gördüğü jilet, erkek çocuğa işarettir.

Erkeğin Tıraş Bıçağı Görmesi

Erkeğin gördüğü tıraş bıçağı, mal ve güce sinyâl eder.

Rüyada Jilet Yutmak

Tıraş Bıçağı yuttuğunu görmek, oğuldan görülecek iyiliğe işarettir.

Rüyada Elinde Jilet Görmek

Mahkemesi olan bir kimsenin elinde tıraş bıçağı görmesi, sağlam delile işarettir.

Rüyada Kabında Tıraş Bıçağı Görmek

Jileti bir şeye sarmak ya da kabında görmek, palavracı şahitliğe, bayağılık bir duruma düşmeye işarettir.

Jiletle Kalem Açmak

Kalem açacak tıraş bıçağı, yazma yeteneğine ya da hesap yapmaya işarettir. Jiletle kalem açtığını görmek, uzun zamandan beri sürüncemede olan bir işin iyi sonla biteceğine muhabere eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Cadı Görmek

Rüyada tıraş bıçağı bilemek

Bir meslek için gayrete gelmeye işarettir. Jilet bilemek, çocuk terbiyecisine, öğretmene veya insanlara çalışmayı öğütleyen bir kimseye dikkat çekici eder.

Rüyada Jilet Almak

Rüyada jilet almak, uzun zamandır sonucu belirsiz olan bir işin sonunun iyi biteceğine yorulur. Uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığınız bir hayaliniz ya da yarım kalan bir işiniz sonunda gerçekleşecek. Temiz ve parlak tıraş bıçağı zorlama anlamına gelir. Rüyada tıraş bıçağı elde etmek; düşünülen bir işin iyi şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada Lekeli, Paslı Yoksa Pak Aydınlık Tıraş Bıçağı Görmek

Rüyada pak, yeni, parlak tıraş bıçağı baskı anlamına kazanç. Elinde böyle jilet olduğunu gören insan, başkalarından daha üstün bir duruma kazanç ve kıskanılır. Ama tıraş bıçağı paslı ve körse insan başarıya ulaşacağını düşünerek kendini aldatmaktadır. Bazı tabirciler tıraş bıçağı sıhhat ve mutluluktur, demişlerdir.

Arananlar:
https://www ensonhabermerkezi com/ruyada-jilet-gormek/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu