Rüya Tabirleri

Rüyada Kadeh Görmek

Kadına ve hizmetçiye, Batmış bardak hamile kadına; kadehteki suyun dökülmesi çocuk düşürmeye, kırılması kadının vefatına kötüye işaret eder.

Su veya şerbet içtigimiz kadehleri rüyada bakmak daha ziyade evin hanımına işarettir. Altın ve gümüş kadehler, sağlamlığa işarettir. Kadehten su dökülmüş ise, kadının doğumunun olmayacağına; kırıldı ise vefatına işarettir. Elinde dolu bir kadeh görmesi, ama bardak elinden düştügü halde su elinde kalmış ise karısının bir oğlan doğurup vefatına işarettir.

Kadeh bakmak hayra, evliliğe ve çocuğa yorulur. İçki dolu kadeh hayırsız, hoşgörü düşkünü bir çocuğa dikkat çekici eder. Su dolu kadehten su içmek çocuk sahibi olmak demektir.

Hayırlı meslek, şans, evlilik, benzer olarak yorumlanır.

Rüyada kadeh ese yorumlanir. Rüyada görülen altin ve gümüs kadehler, cam kadehlerden daha iyiye sözcük grubu olu nur. Ara Sıra cam ve billur kadehler bakımlı seylerin meydana çikmasina da delildir. Rüyada bir batmış bardak bakmak, çocugun düsecegine, kadehin kirildigini görmek, karisinin ölecegine kötüye işaret eder. Bir kimsenin rüyada elindeki bir kadehin düsüp kirildigini, kadehin içindeki suyun elinde kaldigini görmesi, esinin çocuk dogururken ölecegi ne ve çocugunun yasayacagina isarettir. Eger kadeh kirilmaz da yalniz içindeki su dökülürse, çocugun ölüp kadinin sag kalacagina kötüye işaret eder. Abdülgani Nablusi ye kadar; rüyada kadeh, kadin hizmetçi ile de sözcük grubu olunur. Billur kadehlerin kirilmasi bazen de sikinti ile yorumlanir. Rüyasinda kadeh yedigini görebilen kimse, sikinti içine düser. Kadehlerdeki suyun bosaldigini görmesi. su tasiyan ada min ölümüne isarettir. Ibn i Kesir e kadar; kadeh, es ve hizmetçi ile sözcük grubu olunur, için de su batmış bir kadeh verildigini ve alip içtigini görebilen evlenir. Ya Da evine hizmetçi alir. Onunla evlenir ve ondan bir çocugu olur. Ibn i Sirin e tarafından; rüyasinda kadehi kirilip içindekinin döküldügünü görenin çocugu yasamaz. Elinde bos bardak görenin evladi olmaz. Elindeki kadehin içindekini içip bitirdigini görmek, ecelinin yaklastigina, kadehte tadi fazla fena bir sey oldugunu bakmak ölüme kötüye işaret eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada bardak görmek, zevceye ve hizmetçiye isarettir. Altin ve gümüs kadehler, daha saglam oldugundan, sırça ve billur kadehlerden tabirce hayirlidir. Ara Sıra sırça ve billur kadehler sıcacık seylerin meydana çikmasina isarettir. Doymuş kadeh, gebe kadina isarettir. Eger kadehin içinde bulunani suyun döküldügünü görse, hamile olan kadin çocuk düsürür. Kadehinin kirildigini görse, kadin ölür. Bir kimse rüyada elinde bir bardak oldugunu ve kadehin elinden düsüp kirildigini ve içindeki suyun elinde kaldigini görse, o kimsenin hanimi bir oglan çocugu dogurur ve kadin ölür, çocugu kalir. (Eger bardak kirilmayip su dökülecek olsa. o kadinin dogurdugu çocugu öbür, kendisi kurtulur. Kadeh, rizka isarettir. Kadehler kadinlarin çeyizlerinde bulundugundan mala, içindeki su içildiginden dolayi da iki yönden gelecek suya isarettir. Bazen billur kadehler kirildigindan sikintiya isarettir. Rüyada kadehleri yedigini görebilen kimse, büyük bir sikintiya düser.

Sıradaki Haber :  Rüyada Judo Görmek

Rüyada kadeh kısmet, bahtı açık meslek, izdivaç, eş olarak yorumlanır. Genç bir kız, rüyasında içinde temiz su ya da şerbet doymuş bir kadehi aldığını görürse iyi huylu işine düşkün biriyle evlenir. Elinde anlamsız kadeh yer alan bekar biri çevresindekilerin yardımıyla bir benzer bulur.

Rüyada kadeh bakmak; izdivaç ve çocuk sahibi olmaya işarettir.

Rüyada kadeh görmek, zevceye ve hizmetçiye isarettir. Altin ve gümüs kadehler, daha saglam oldugundan, cam ve billur kadehlerden tabirce hayirlidir. Ara Sıra cam ve billur kadehler sıcacık seylerin meydana çikmasina isarettir. Doymuş bardak, hamile kadina isarettir. Eger kadehin içinde bulunan suyun döküldügünü görse, gebe olan kadin çocuk düsürür. Kadehin kirildigini görse, kadin ölür. Bir kimse rüyada elinde bir bardak oldugunu ve kadehin dinden düsüp kirildigini ve içindeki suyun elinde kaldigini görse, o kimsenin hanimi bir oglan çocugu dogurur ve kadin ölür, çocugu kalir. Eger kadeh kirilmayip su dökülecek olsa, o kadinin dogurdugu çocugu ölür, kendisi kurtulur. Kadeh, rizka isarettir. Kadehler kadinlarin çeyizlerinde bulundugundan mala, içindeki su içildiginden dolayi da iki yönden gelecek suya isarettir. Bazen billur kadehler kirildigindan sikintiya isarettir. Rüyada kadehleri yedigini görebilen kimse, büyük bir sikintiya düser.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu