Rüya Tabirleri

Rüyada Lağım Görmek

lagim bakmak, lagimdan üzerine bir sey bulastigini bakmak, bir takim sevimsiz islere girmeye ve mahcup olmaya isarettir. kadinin bu rüyayi görmesi ise, dostlaridan ve arkadaslarindan kendisine hasar gelebilecegine ve bu kadinin titiz olmasi gerektigine isarettir.

Borç ve üzüntüye, insanın içinden geçirdiği kötü düşüncelere, Lağıma düşmek ve oradan çıkmak yanlış bir işten dönmeye delalet eder.

Büyük para, zenginliktir. Rüyada lağam görmek; bilmeden kötü işlere karışacağınıza, lağama girip suyun temiz olduğunu görmek; geçiminizi gireceğiniz fena işten sağlayacağınıza, haram kazanca, girdiğiniz lağamda pis şeyler bakmak; bir tuzağa düşerek üzüleceğinize işarettir.Bir kimsenin kendisini lagim içinde çirpinir görmesi, is hayatinda iflasa dogru koçtuguna ve durumunu düzeltmeye çalismasi gerektigine kötüye işaret eder. Bu rüyayi gören kadin ise, bir bataga sürüklenmek üzere bulunduguna ve dost ve arkadaslarini iyi kimselerden seçmesi gerektigine kötüye işaret eder. Bir baska rivayete görede: Lagim bakmak, lagimdan üzerine bir sey bulastigini bakmak, bir takim sevimsiz islere girmeye ve mahcup olmaya isarettir. Kadinin bu rüyayi görmesi ise, dostlarindan ve arkadaslanndan kendisine hasar gelebilecegine ve bu kadinin tedbirli olmasi gerektigine isarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada İfşa etmek Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu