Rüya Tabirleri

Rüyada Lastik Görmek

Rüyanızda lastik görmeniz, kalpazan birisiyle tanışacağınıza, onunla bir işe girecek olursanız büyük ölçüde zarara ugrayacağınıza, paranız ve itibarınızdan olacağınıza işarettir.

Rüyada lastik bakmak, sahtekar bir kişiyle tanışacağınıza, onunla bir iş yapmaya kalkıştığınızda büyük hasar edeceğinize yorumlanır. Bu işten ayrıca para keza de saygınlığınızı kaybetmenize neden olacaktır. Rüyasında bir yere lastik diktiğini görebilen kimse etrafındakilere fikirlerini kabul ettirebilecektir. Parça halinde lastik herkesi hayrete düşürecek bir olaya yorumlanır.

Elbiseye takılan lastik sıkıcı, kısıtlayıcı durumdur.

Rüyada bir giyeceğe takılan lastik kısıtlayıcı, sıkıcı bir durumdur. Rüyasında bir yere lastik diktiğini görebilen kimse kendi fikirlerini kabul ettirebilecektir. Parça halinde lastik herkesi şaşırtacak bir olaya işarettir.

Rüyada lastik pabuç giydiğini görmek; bir sebepten nedeniyle mutluluğun bozulacağına işarettir.

rüyada lastik bakmak, ikiyüzlü laf götürüp getiren birisi ile tanismaya isarettir. insanin lastik ayakkabi giydigini görebilen insanin nesesini kaciracak bir isle karsilasacagina isarettir. lastik topla oynamak, sevince ve neseye isarettir. lastik tekerlek bakmak, yeni arkadaslarla tanismaya ve onlardan birisi ile de akrabalik kurmaya isarettir.

Rüyada lastik görmek sahtekar bir kimse ile tanismaya kötüye işaret eder. Bu kisi ile yapacaginiz bir ortaklik ya da is anlasmasinda fazla zarara ugrayacaginiza, mali ve kisisel itibarinizin manâlı miktarda azalacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada lastik görmek, ikiyüzlü söz götürüp getiren birisi ile tanismaya isarettir, insanin lastik ayakkabi giydigim gören insanin nesesini kaçiracak bir isle karsilasacagina isarettir. Lastik topla oynamak, sevince ve neseye isarettir. Lastik tekerlek bakmak, yeni arkadaslarla tanismaya ve onlardan birisi ile de akrabalik kurmaya isarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Hafız Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu