Rüya Tabirleri

Rüyada Madalya Görmek

Bakınız; Nişan.

Rüyada madalya ile ödüllendirilmek, kabiliyetlerinizin nihayet mükafatlandırılacağına ve kendi iş sahanızda en yüksek mevkiye gelmeniz için size önerge yapılacağına işarettir. Rüyada kendinizi bir takım kişilere ya da kurumlara madalyalar dağıtıyor görmek, tanımadığınız birinin size hizmette bulunacağına işarettir.

Madalya ile ödüllendirilmek, yeteneklerinizin sonunda ödüllendirileceğine ve işinizde en yüksek makama çıkacağınıza yorumlanır. Rüyada kendinizi kişilere ya da kurumlara madalyalar dağıtıyor görmek, daha önce tanışmadığınız birinin size hizmette bulunacağına yorumlanır.

Çok çalışarak göstermiş olduğunuz çabalardan nedeniyle büyük bir galibiyet elde edecek ve şeref sahibi olacaksınız.

Başarı, çoğalma, mevki, ün, kişinin düşlerinin gerçekleşmesidir.

Rüyada madalya ile ödüllendirilmek, kabiliyetlerinizin nihayet mükafatlandirilacagina ve kendi meslek sahanizda en yüksek mevkiye gelmeniz için size önerge yapilacagina isarettir. Rüyada kendinizi bazi kisilere ya da kurumlara madalyalar dagitiyor bakmak, tanimadiginiz birinin size hizmette bulunacagina isarettir.

Madalya ile ödüllendirilmek, yeteneklerinizin sonunda ödüllendirilecegine ve isinizde en yüksek makama cikacaginiza yorumlanir. Rüyada kendinizi kisilere veya kurumlara madalyalar dagitiyor bakmak, daha önce tanismadiginiz birinin size hizmette bulunacagina yorumlanir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Dalgıç Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu