Rüya Tabirleri

Rüyada Mağara Görmek Ne Anlama Gelir?

İşsiz kimse için iş ve iş edinmeye, meslek ve niyetini gizlemeye, hasta ve hapis için kurtuluşa; Mağara uzun ömür ve bol hayırlara; insanın manen ve maddeten sığınacağı seyyid imama, üstad ve mürşide, baba ve ustaya, benzer ve dosta; nefret edilen şey hali bulunanlar iççin emniyete, Mağara ara sıra gayret ve özene; bir iş yahut meselede alt çizmeye; dostlardan üstünlük ve nasibe, Mağaraya girmek ara sıra güç ve makam sahibi birine hile yapmaya delalet eder.

İnsanın rüyasında mağara görmesi, hayatı boyunca dayanabileceği ve esirgemesine sığınacağı büyüklere ve üstatlara, anneye ve sanat bakımından da ustasına işarettir.

Mağara bazen de işlerini başkasından gizlemeye, örtmeye ve her türlü dert ve şiddetlerden kurtuluşa işarettir. Eğer rüyayı görebilen hasta ise ya da cezaevinde bulunuyorsa bunlardan kurtulmasına işarettir.

İnsanın rüyasında mağara görmesi, hayatı boyunca sırtını dayayabileceği büyüklere ve üstatlara yorumlanır. Mağara bazen de işlerini başkasından gizlemeye, örtmeye ve her türlü dert ve şiddetlerden kurtuluşa yorumlanır. Eğer rüyayı gören hasta tutukluysa bunlardan kurtulmasına yorumlanır.

Kafanıza takılacak olan birtakım sorular aklınızı karıştıracak ve doğru karar almada zorlanacaksınız. İş hayatınız fena durumda.

Gizli, esrarlı olaylar ve gelişmelerdir.

Bu rüyalar meçhul, kuytu, esrarlı olaylar olarak yorumlanır. Karanlık bir mağaraya giren bir insan, kuytu bir şey duyacak bu yüzden sıkılacak hatta pişman olacaktır. Mağaraya uzaktan bakan bir insan öğrenmek istediği sırrı asla öğrenemeyecektir.

Rüyada karanlık, rutubetli bir mağara bakmak; mezara, sıkıntıya, bir mağaraya girip hemencecik çıkmak; içine düşülen fena durumdan kurtulmaya, geniş bir mağaraya girdiğini bakmak; düşmanlarınızı daha alçak edip rahatlayacağınıza işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Ecnebi Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu