Rüya Tabirleri

Rüyada Mahkeme Görmek

Rüyada duruşma bakmak, mahkemede görmek fazla hayırlıdır. Cinayet mahkemelerini bakmak ise, bezginlik ve kuvvetle yorumlanır. Mahkemede dinleyici veya tanık olarak bulunmak sizi heyecanlandıracak olaylarla karşı karşıya olduğunu belirtir. Arkadaşlarınız, başınız çok can sıkıntısı açacaklar; beklenmedik bir zamanda ciddi tartışmalar yaşayacaksınız.anlamındadır. Rüyada duruşma yeni sorumluluklar, önemli kimse ve devlete ait iş demektir.

1- Rüyada Mahkeme Kararı Bakmak

Rüyada karar bakmak, çoğunlukla bir durumu sona erdirmek ve yeni başlangıçlar yapmaya yorumlanır. Rüya sahibinin kudret sahibi almak manasına gelen bu rüya, kişinin özellikle rakipleri karşı alacağı zaferleri müjdeleyeceği delalet eder.

2- Rüyada Mahkemenin Karar Verdiğini Bakmak

Rüyada herhangi bir mahkemenin karar verdiğini görmek, kişinin hayatı ile ilgili önemli bir gelişme olduğunu göstermektedir. Rüya sahibinin bu şart karşısında duygularına yenik düşmeden, mantığı ile olayları değerlendirmesi ve karar vermesi gerektiği anlamına gelmektedir.

3- Rüyada Birini Mahkemeye Vermek

Rüyada birini mahkemeye verdiğini görmek, bir yargı talebinde bulunmaya ya da iddiasında haklı çıkmaya işarettir.

4- Rüyada Mahkemeye Verilmek

Rüyada mahkemeye verildiğini bakmak, hatalı ve uygun olmayan bir işten yüz çevirmeye, hatasını anlayıp özür dilemeye veya pişmanlık etmeye işarettir.

5- Rüyada Mahkeme Salonu Görmek

Rüyada duruşma veya mahkeme salonu görülmesi, adaletin gecikmesine, endişe ve kedere işarettir.

6- Rüyada Mahkemelik Olmak

Kendini karı koca davası görülen bir mahkemede gören kimse, başlangıcı endişe verici, fakat sonu hayırlı bir işe girer.

7- Rüyada Yeryüzü Mahkemelerini Görmek

Yeryüzü mahkemelerini görmek adaletin gecikmesine, üzüntü ve kedere, Duruşma bazen mağdurun bu halinin giderilmesine, zalimin üzülmesine sinyâl eder.

8- Rüyada Mahşerde Kurulan Mahkeme Bakmak

Mahşerdeki mahkemeyi bakmak tam ve mutlak adalete, her şeyin ve her kişinin reel yüzünün ortaya çıkmasına, kimilerinin üzülüp, kimilerinin sevinmesine kötüye işaret eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Gamze Görmek

9- Hukuk Mahkemesi Bakmak

Rüyada hukuk işlerine bakan duruşma görmek çok hayırlıdır. Ceza mahkemelerini bakmak ise, can sıkıntısı ve kuvvetle cümle parçası edilir. Mahkemede dinleyici ya da tanık olarak bulunmak coşku ve olaylarla aleyhinde karşıya olduğunu gösterir.

Rüyada hukuk mahkemesi bakmak; bol kazanca, berekete ve rahatlığa, canice mahkemesi görmek; zarara, üzüntüye, hayatınızda önemli değişikliklerin olacağına, düşmanlarınızla çaba etmek zorunda kalacağınıza işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu