Rüya Tabirleri

Rüyada odun görmek ne demek ?

Rüyada kesilip dağılma ihtiyacı olmadan yakılmaya hazırlanmış halde odun bakmak; şiddet işlerin kolaylaşmasına, devlet yönetimine yaklaşmaya yorumlanır. Rüyasında indirilmiş odun görebilen, mirasa kavuşur ve akıllığı bir uçtan bir uca her türlü işin altından kalkarak amacına ulaşır.

Yığılmış odun çok paradır. Rüyada odun biriktirmek hayırlı talih, para, bolluk olarak yorumlanır. İri ve hantal, kesilip kırılması gereken odun bakmak güçlükle ve şer metotlarla elde edilecek rızka yorumlanır. Demişler ama odun ahmaklığa ve kalın kafalılığa, fazla cimriliğe, koğuculuğa, katı ve yaramaz söze, günah işlemeye de yorumlanır.

Rüyada evinizde odun bakmak çokça kazanç elde edeceğinize işarettir. Rüyada odunun yüklenmesi halkın ırz ve namusu hakkında kötü laf söylemeye yorulur. Bir kucak dolusu odun bakmak farklı alanlara yönlendirilmiş cinsteki muhtelif malların ele geçmesine yorulur. İşsiz birin yanında bir kucak dolusu odun görmesi kadri yüce birisinin hizmetinde bulunmaya ifade olunur.Rüyada odun yığını bakmak ele geçecek maldır. Fazla para anlımını taşır.

Hasta için odun toplamak çare ve şifaya, kuru odunu ayırmak işleri kolaylaştırmaya, meyve ağaçlarının odunu, bu ağaçların meyvesinin kötüye işaret ettiği şeyin fesadına cümle parçası edilir

Ateşe odun koymak Hakka yaklaşmaya, çocuğu eğitimciye vermeye, borcu vermeye, hastayı doktora götürmeye yorumlanır. Rüyada çölde odun görmek kötüye işarettir.

Odunu alev içinde alevlenmiş bakmak düşmana şampiyon gelmeye, kurbanın makbul olmasına, odun yemek yemek haram mal yemeye yoksa dayak yemeye alamettir.

Yerde duran ağaç kütüğü hareketsizliğe, kötürümlüğe; Odun bazen münafık kimseye; Kışın oduncuyu görmek ticaret ve kazanca, servet malına çıkar.

Rüyada odun bakmak ne anlama gelir?

Diğer mevsimlerde oduncu görmek günaha, laf götürüp getirmeye, sözü kasti dinleyip laf taşımaya yapmaya delalet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Abla Görmek

Rüyada ateşe odun atmak, genç bir erkek için arkadaş diye görüştüğü birinin düşmanlığına; deneyimli bir yaşta ise makam sahibi olması ihtimaline; evliler için para yüzünden kavgaya işarettir. Evliler için para sıkıntısının niçin olacağı kavgaya yorumlanır.

Rüyada ateşe odun atmak, genç bir erkek için ahbap diye görüştüğü birisinin düşmanlığına, tecrübeli yaşta ise, makam sahibi olması ihtimaline, genç kızlar için, bir ormancı ya da dengi bir kimse ile evliliğe, evliler için para yüzünden kavgaya, genelde her hangi bir dileği için ümit beslemeye delalet eder.

Rüyada kuru veya yaş odun bakmak, savaş, düşmanlık ve hiddet ile tabir olunur. Odun satan ve içeren, halkın arkasından söz söyleyen kimselerle yorumlanır.

Kirmani ye tarafından; rüyasında sahradan ya da ormandan odun kesip ardındaki taşıdığını bakmak, rüya sahibinin kötü işler, fitnecilik, halka iftirada bulunmak gibi isler yaptığına işarettir.

Bir ormandan odun kestiğini ve bir hayvana yükleyerek taşıdığını gören, çoğu insanlarla tartışmaya girer. Ve onlarla kavga eder.

Ateş tutuşmak için iki üç odunu bir yere koyan kimse, gittikçe çoğalan bir üne sahip olur. Odun sattığını görebilen halkın aleyhinde söz söyler. Odun satın aldığını görenin karşı başkaları laf söyler ve dedikodu yapar.

Bir kimse tutuşmak için bir yere birkaç odun konulduğunu görse, o yerde katı ve haylaz bir laf söylenir ve laf artar.

Rüyada odun ne çağırmak, neye işarettir?

Rüyada yanına odun görmek, etrafında olduğunu gören kimse, rızka, ihtiyaçlarını gidermeye, mirasa yoksa muattal vakıf malına işarettir. Çuvalda odun bakmak, cinsi muhtelif olan maldır, hizarla odun kesmek, kadri ulu birisinin hizmeti olarak yorum yapılır.

Hasta için rüyada odun toplamak, çare ve hastalığından kurtulmasına işarettir. Bir kimsenin rüyada ateşe odun koyması, Rabbine yaklaşmasına yahut bir küçüğü, terbiyeciye teslimine yoksa bir borçluyu hâkime teslim etmesine yahut bir hastayı doktora götürmesine işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Cehallet Görmek

Eğer odunu ateşle alevlendirmiş görse, kurbanı kabul olur, borçlusuna galip gelerek ondan intikamını alır.

Odun yediğini gören kimse haram mal yer yoksa uyanıkken odunla dayak yer. Gemisi olan kimse rüyada gemisinin yandığını ya da yanına bir odun yandığını görse, gemisinin batmasına işarettir.

Rüyada odun bakmak; çevrenizde size musibet yerine getirmek için uğraşan çoğu düşmanınızın olduğuna, bazı yorumculara tarafından ise uzun odun bakmak; mal ve mal sahibi olmaya, odun kesmek; düşmanı yenmeye işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu