Rüya Tabirleri

Rüyada Oduncu Görmek

Rüyada oduncu görmek; işlerinizde zorluklarla karşılaşacağınıza, ama sonunda rahatlayacağınıza, bazı yorumculara kadar oduncu; dedikoduya ve günah işlemeye işarettir.

rüyada oduncuyu bakmak, miraslara isarettir. zira oduncu hayati terkedip yere düsen agaclardan tasarruf eder. ara sıra de kis zamaninda olursa oduncuya bakmak, ticaret ve kazanca isarettir. bazen de oduncuyu bakmak, söz götürüp getirmeye ve günaha isarettir. oduncu kasitli laf dinleyip koruculuk yapanlarin reisidir.

Dedikoduculuğu meslek edinen ve bozgunculuk yapan kimseye kötüye işaret eder.

Rüyada oduncu bakmak hayir degildir. Çünkü halk arasinda fitne sokmakla ugrasan adama kötüye işaret eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada oduncuyu görmek, miraslara isarettir. Zira oduncu hayati terkedip yere düsen agaçlardan tasarruf eder. Ara Sıra de kis zamaninda olursa oduncuya görmek, ticaret ve kazanca isarettir. Ara Sıra de oduncuyu bakmak, söz götürüp getirmeye ve günaha isarettir. Oduncu kasitli laf dinleyip koguculuk yapanlarin reisidir.

Rüyada oduncu bakmak; işlerinizde zorluklarla karşılaşacağınıza, lakin sonunda rahatlayacağınıza, bir takım yorumculara göre oduncu; dedikoduya ve günah işlemeye işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Jelatin Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu