Rüya Tabirleri

Rüyada öğretmen olmak: Rüyada Öğretmen olarak atandığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada öğretmen olmak; ulu kadre, geniş rızka delalettir. Yine rüyada öğretmen olarak atandığını görmek, üstünlük ve rızıklara ve ve rızık temini için yolculuğa işarettir. Eğitim ve ilimle yorumlanır. İlmiyle belli ve çesitli sanatları haberdar olan bir lider anlamına gelmektedir. Bazı kere de rüyada öğretmen olduğunu öğrenmek, sürür ve feraha, sevinç ve sâadete delâlet eder.

Hoca birinin kendisini hoca olarak atandığını görmesi bulunduğu işte ya da memuriyette yükseleceğine kötüye işaret eder. Hoca olduğunu öğrenmek salih amele ve bekar için bahtı açık zevceye tabirdir.

Vazifeden azledilmiş kimsenin rüyada kendisini öğretmen olarak görmesi, her tarafta memuriyete alınacağına göze çarpan eder. Rüyada kendisini hoca olmuş görmek, bir memuriyete göze çarpan eder. Tekrar rüyada öğretmen olarak atandığını bakmak, mertebenin yükselmesine yorumlanır. Rüyada hoca olarak atandığını ve öğrencilere ders verip çalıştığını görmek ferah ve sevince tabir edilir. Çünkü çalışan kazanır.

Rüyada hoca; evlat, memuriyet ve sevinmeye yorulur. Rüyasında hoca olan kadir ve şanı yüce ve idareli durumu iyi olacaktır. Rüyada öğretmen edinmek dilemek hatır ve hayale gelmeyen yerden rızık elde elde etmeye işarettir.

Rüyada hoca olarak işe açmak genel anlamda olumlu ve hayırlı rüyalardandır. Bu rüya, bazı durumlarda da yeni bir yuva kurulacağını müjdeler. Hoca olarak işe açmak ile ilgili rüyalar, yüzeysel ve tek başına, sevinç, sevinç, hayattaki olumlu gelişmeler olarak sözcük grubu edilir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Cami, mescit ve medrese Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu