Rüya Tabirleri

Rüyada Palto Görmek

Bakınız; Pardesü.

Rüyada palto giymek, iyi bir mevki sahibi olacağına işarettir.

Rüyada palto giymek, iyi bir makama yükseleceğine yorumlanır. Yeni bir palto, akademisyen olacağınızı işaret eder.. Paltonuzu kaybettiğinizi gördüyseniz, hatalı kararlardan nedeniyle mülk kaybedeceksiniz demektir.Eski palto, yakın bir arkadaşınızı ölümünü belirtir.

Yeni bir palto gördüyseniz, akademik kariyer yapacağınızın işaretidir. Paltonuzu kaybettiğinizi gördüyseniz, hatalı kararlar mülk kaybına uğratabilir.

Soğuk havada görülürse çok iyidir.

Rüyada yeni bir palto aldiginizi veya giydiginizi bakmak, hasta iseniz iyileseceginize; eskimis bir palto giymek, islerinizin bozularak, geçimini sağlama darligina düseceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada palto bakmak, memur için makam, tüccar için gelir, fakir için rahat, köylü için bolluk, halk için ucuzluk île cümle parçası edilir.

Yeni bir palto, akademik kariyer yapacağınızın işaretidir. Paltonuzu kaybettiğinizi gördüyseniz, yanlış aldığınız kararlardan dolayı mülk kaybına uğrayacaksınız. Eski bir palto, yakın bir arkadaşınızı kaybedeceğiniz anlamındadır.

Yeni bir palto, akademik kariyer yapacağınızın işaretidir. Paltonuzu kaybettiğinizi gördüyseniz, yanlış aldığınız kararlardan nedeniyle mal kaybına uğrayacaksınız. Eski bir palto, yakın bir arkadaşınızı kaybedeceğiniz anlamındadır.

Rüyada yeni bir palto giydiğini bakmak; işlerde başarıya ve dinç olmaya, eski palto giymek; fakirliğe düşmeye, paltoyu içeri almamak; işlerin bozulacağına, paltoyu başkasına saptamak; kazancını diğer birine kaptırmaya, üzerindeki paltonun yırtıldığını görmek; hasta olmaya, paltoyu çaldırmak; malını kaybedip fakir düşmeye işarettir

Yeni bir palto, akademik kariyer yapacağınızın işaretidir. Paltonuzu kaybettiğinizi gördüyseniz, hatalı aldığınız kararlardan nedeniyle mülk kaybına uğrayacaksınız. Eski bir palto, yakın bir arkadaşınızı kaybedeceğiniz anlamındadır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Daktilo Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu