Rüya Tabirleri

Rüyada pamuk toplamak ne anlama gelir?

Rüyada pamuk biriktirmek; eldeki malın artmasına, üstünlük, kisve, din, mülk, örtü, ciddiyet, ihtişam, hayır ve makbul meslek demektir. Pamuk rüyaları genellikle iyi sayılır. Rüyada pamuk topladığını bakmak, herkese faydası olan, hayırlı, herkesin iyiliğini isteyen, hâkim, halim ve güzel ahlâklı bir kimse anlamına gelir.

Bembeyaz pamuk tarlasında pamuk topladığını görebilen kimsenin hayallerine gerçekleşeceğine işarettir. Pamuk topladığını gören kendi zekası ve aklıyla talih alır. Rüyada pamuk kozası biriktirmek şanslı ve bol para anlamına gelmektedir.

Rüyada hamile birinin pamuk topladığını bakmak: Hiç ümit edilmeyen yerden bir şeyin gelmesine delâlet eder.

Cafer-i Sâdık (r.a.) rüyada pamuk toplamayı üç şekide tebir etmiştir.

Helal malMenfaatÖrtü

Rüyada pamuk toplamak, ele geçecek helal mal ve paraya, bekâr için evlenmeye delalettir. Bir kimsenin rüyada pamuk toplaması, helal mal ve temiz rızka yorumlanır. Rüyasında pamuk toplayan rahat içerisinde hayatını sürdüreceğine çıkar.

Yine bunlara ilave olarak pamuk toplayan birini bakmak, mal ve meşakkat sahibi bir kimse ile tâbir olunur. pamuk toplamak, okur yazar, dindar ve uğurlu bir eşe delâlet eder.

Rüyada pamuk topladığını görmek, ele geçecek helal mala delâlet eder. Rüyada yastığına ya da diğer bir şeye pamuk doldurduğunu görmek, bekâr için evlenmeye işarettir.

İmam Nablusi’nin rüyada pamuk toplamak yorumu

Bu rüyalar genelde iyi sayılır. Rüyada tarlada beyaz pamuk biriktirmek, rahata kavuşmak biçiminde, bembeyaz bir pamuk tarlası bakmak en büyük isteğine ulaşmak anlamını taşımaktadır. Pamuk kozası uğurlu ve bol paradır. Pamuk toplamak bakmak kendi emeği ile para demektir. Pamuk topladığını görmekse işlerinizin düzeleceğini, elinize para geçeceğini işaret eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Lastik top Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu