Rüya Tabirleri

Rüyada Rahip Görmek

Rüyada rahip görmek , iyi bir haberin alınacağına işarettir. Rüyayı görebilen kadınsa, hamile kalacağına; erkekse, işlerinde başarıya ulaşacak anlamına gelir.

Rüyayı görmek kadınsa, gebe kalacağına; erkekse, işlerinde başarılı olacaksınız demektir. Rüyada rahip görmek, iyi bir haberin alınacağına yorumlanır.

İşleriniz, planladığınız gibi yolunda gitmeyecek. Hayatınızda birtakım aksilikler olacak. Yanlış karar almamak için uyarı edin.

Siyaha giyinmiş bir rahip veya rahibe, uzun yoldan gelecek iyi haberdir.

İşleriniz planlandığınız gibi yolunda gitmeyecek. Hayatınızda birtakım aksilikler olacak. Yanlış kararlardan kaçının.

Rüyada rahip bakmak; rahibin üstü başı pak ise iyi ve dindar biri ile tanışmaya, üstü başı lekeli ve çirkin ise dinsiz ve kötü biri ile karşılaşmaya, rahipten birşey almak; çok kötü bir haber almaya, rahiple tartışmak; galip gelmek; bir feleketten kurtulmaya, mağlup olmak; kaza geçirmeye veya üzüntüye işarettir.

işleriniz planlandığınız gibi yolunda gitmeyecek. Hayatınızda birtakım aksilikler olacak. Hatalı kararlardan kaçının.

Rüyada rahip bakmak; rahibin üstü başı pak ise iyi ve dindar biri ile tanışmaya, üstü başı lekeli ve çirkin ise dinsiz ve fena biri ile karşılaşmaya, rahipten birşey almak; fazla fena bir haber almaya, rahiple kavga etmek; galip gelmek; bir feleketten kurtulmaya, mağlup almak; kaza geçirmeye ya da üzüntüye işarettir.

Rüyasinda rahip oldugunu gören sapik bir is yapar. Bir rivayete tarafından caiz olmayan seyleri yaparak bunu adet etmekte inatçilik yapar. Rüyada dindar bir kimsenin kendisini rahip olarak görmesi, Allah in (C.C.) ona nefret ve husu verecegine kötüye işaret eder. Bazi tabircilere tarafından rüyada rahip görmek, Allah tan korkan bir kimse olarak deyiş olunur.

Sıradaki Haber :  Rüyada Zafer Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu