Rüya Tabirleri

Rüyada sabun görmek ne anlama gelir?

Temizleme malzemesi olduğundun rüyada sabun görülmesi insanın manevi yüksekliğine, temizleme ve takvaya delâlet eder. Rüya sabun görmek; ele geçecek mala işarettir. Sabun, kiri, pisliği giderdiğinden, rüyada sabun gören, hüzün ve üzüntülerinden kurtulacağı anlamına gelir. Gençler için rüyada renganerk sabunlar görmekse, ellerine geçecek malla, oluşturacağı işlerde başarıya ulaşacağını gösterir. Ara Sıra de sabun, kiri giderdiğinden sabunla el yıkamak, kederlerin gitmesine isarettir, kir ise kederdir. Sabun koklamak iç ve dış iyiliğine, ilim ve irfana, hoş amele çıkar. Renganerk sabun, sıvı sabun, kırmızı, pebme, yeşil gibi diğer tüm renklerde görülenler sabun rüyaları da bu şekilde yorumlanır.

Mala, endişe ve kederin gitmesine, Sabun kırıntısı (parçası) karamsar kimseyi avuntu eden insana yahut egemen ve üstteki düzey bir görevliye arz edeceği olaya, Sabunla elbise yıkayıp temizlemek hastanın iyileşmesine, günahkarın tövbe etmesine, üzüntüden kurtulmaya, borcu ödemeye delalet eder. Rüyada görülen sabun, elde edilecek maldir.

Rüyada sabun görmek İmam Nablusi: Rüyada sabun bakmak, genç erkekler için ele para geçmesi ve işlerinde başarılı olacağına, sabun kalıbını bakmak, huzursuz ve karamsar kimseye yardımda bulunacağına işarettir. Sabunla bir şey yıkayıp temizlemek dertlerden kurtulmaktır. Sabunla elbise yıkadığını bakmak dertlerinden kurtulmasına tabir edilir. Birine sabun veren bir yakınına kırılır.

Sabun kalıbını görmek: Kederli ve tasalı kimseye manevi yardıma; sabunla elbisesini yıkadığını görmesi sıkıntılarından kurtulmasına işarettir. Sabun kalıbını görmek, huzursuz ve üzüntülü kimseye yardımda bulunacağına işarettir. Birine sabun veren bir yakınına kırılır.

Sabunla bir şey yıkayıp temizlemek: Sabunla elbise yıkadığını bakmak dertlerinden kurtulmasına yorumlanır. sabunla birşey yıkayıp temizlemek; tüm bezginlik ve üzüntülerden kurtulmaya cümle parçası edilir.

Rüyada sabunla temizleme yapmak: Rüyada sabunla bir elbise yıkadığını ve temizledigini yada sabunla temizlik yaptığını gören kimse, hasta ise iyilesir, günahkar ise pişmanlık eder üzüntüden kurtulur, borçlu ise borcunu öder.

Sabun parçası, karamsar bir kimseye avuntu veren, bir adamdir. Sabun parçasi, rüyayi görenin padisaha ya da hakime arzedecegi bir vakaya da, işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Çaganoz Görmek

Sabun yemek yemek; başvurulan bir işte kazanç zorluğu çekmeye işarettir.

Rüyada beyaz sabun bakmak: Rüyada beyaz bir sabun görmek saliha ve temiz bir kadına işarettir. Beyaz sabun, başarının kanıtıdır. feraha, sevince nail olmaya cümle parçası edilir.

Rüyada köpüklü sabunla yıkanmak: Para ve nakit demektir. Rüyada sabunla yıkandığını görmek dinç bir hayata ve günahlardan törve etmeye ve endişelerin giderilmesine yorumlanır. Sabunla banyo yapmak ferah ve güzel günlerin gelmesidir. Rüyayı gören kişi, dertlerinden ve kederlerinden yakın zamanda kurtulacaktır. Kötü bir hastalığı varsa atlatacağına ve tedavi olacağına sinyâl eder.

Nehirde sabunla banyo yapmak: Nehirde yıkandığını, sabunla köpükleyip suyu avuçlayıp başına döktüğünü bakmak, büyük bir mirasa delâlet eder.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak: Rüyayı gören kişi bekar ise yakın zamanda bir izdivaç gerçekleşebilir. Rüyada sabunla yüzünü yıkadığını görebilen birey için, bol kazançlı ve lüks bir hayatının olacağı anlamına gelir. başkaca yeni bir otomobil ya da yeni bir konut değişikliği olabilir. Birey evli ise bu kişinin eşinin saf ve temizliğini anlatan bir rüya olarak ta yorumlanır.

Rüyada sabunla başını yıkamak: Kişi için kısmetin ve kazancın artmasıdır. Üzüntüden kurtulmaya ve refaha alâmettir.

Arananlar:
https://www ensonhabermerkezi com/ruyada-sabun-gormek-ne-anlama-gelir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu