Rüya Tabirleri

Rüyada Saç Taramak

Rüyada saç göz atmak, izzet ve devlete, tararken beyaz kıl düşmesi, eline geçecek maldan nafaka vermeye yorulur. Bir kimsenin rüyasında saçını taraması değerli bir dostluk kuracağına, zengin ise malının artacağına ve para bularak işini genişleteceğine işarettir.

Siyah saç incelemek, kıymetli arkadaşlık kuracağına işarettir. Saç göz atmak yol yapmaktır. Rüyasında saçlarının gür, temiz ve taranmış olduğunu görebilen kadın ya da erkek sevinir, neşelenir.

İmam Nablusi’ye göre rüyada saç göz atmak yola çıkacağının işaretidir. Eski bir tarakla saç taranması uzaklardan bir haber almaya yormuştur. Başını süslü tarakla taradığını görmek bekarlar için güzel bir evliliğe yorumlanır. İslami rüya tabirlerinde saç taranmasının anlamı malınızın zekatını vereceğinize yorulur.

1- Rüyada banyoda saç göz atmak

Saygın ve laf sahibi biri olacağınıza yorumlanır. Banyoda kepekli saç taranması ise büyük bolluktur.

2- Elle saçı taramak

Elle saç taramak, kalplerden üzüntü ve sıkıntıyı gideren kişiye işarettir. İş hayatında itibarınızın artacağını da açıklama eder.

3- Fırçayla saçı incelemek

Saç fırçası ile saçı incelemek gece vakti bir yolculuğa çıkacağınızı ifade eder. Bazen de bu rüya insanlara yararı dokunan yararlı bir dosta işarettir.

4- Rüyada mavi tarakla saç göz atmak

Mavi renk mutluluğu temsilcilik eder. Mavi tarakla saçınızı tarağınızı görmeniz söz sahibi birinden avantaj elde edeceğinize ve yüceleneceğinize işarettir. Mavi tarak evlada ve büyük bir aşka da tabir edilir.

5- Pembe tarakla saçı göz atmak

Bir kimsenin rüyasında pembe bir tarakla saçını taraması o kimsenin çok iyimser bir kişi olduğuna cümle parçası olunur. Rüya sahibinin olumsuzlukları gayet doğal karşıladığına ve bu olumsuzlukların bir gün gelip nasıl olsa geçeceğine inandığına işaret eder.

6- Rüyada uzun saç taramak

İnsanın rüyasında siyah uzun saç taraması ömrünün uzun olması ya da mülk sahibi olmasına delalet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Babaanne Görmek

7- Rüyada sarı saç taranması

Birini meslek sahibi edeceğinize ve millet göre övgülü sözler işiteceğiniz, hüzün ve üzüntüden kurtulmaya işarettir. Sarı saç tarayan bayan özel yaşamında değişikliğe gider.

8- Rüyada yağlı saç taramak

Bekar kız için kocaya, bekar erkek için de sıkıntı ve meşakkatlere sabreden haysiyetli ve iffetli bir kadına kötüye işaret eder. Bazen de bu rüya itibar ve kazancın artmasına da yorulur.

9- Rüyada ayna karşı saçların taranması

Evde aynada saç taramak, sevince, menfaate, refaha ve korkudan belli olmaya kötüye işaret eder.

10- Hamamda saç göz atmak

Hayır, menfaat, ferah, borcunu ödemek, murada ermek, sünnet-i seniyyeye uymak ve ziynet ile sözcük grubu olunur.

Arananlar:
https://www ensonhabermerkezi com/ruyada-sac-taramak/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu