Rüya Tabirleri

Rüyada Saçın Ağarması Görmek

rüyada saçın ağarması, gencler icin vakara isarettir. bazi tabirciler, ömrün uzun olmasina, bazdan da zayifliga isarettir, demislerdir.

aklik sakal ve basin tümünde olursa, fakirlige isarettir. bir kimse sacinin bir kisminin agardigini görse ağırbaşlılık ve ciddiyetinin cok iyi olduguna, basi agaranin hanimi hamile ise, bir erkek cocugunun olacagina isarettir.

bir kimse sakalinda beyaz tüyleri yoldugunu ya da bu tüyleri kestigini görse, o adam ihtiyarlara hürmet eder. kadin rüyada basinin agardigini görse, kocasi günahkardir.

bazi tabirciler bas agarmasi, kaybolmus bir kimsenin ya da misafirin gelmesidir, demislerdir. cisim killarinin agardigini görebilen varlıklı ise, malinin gidecegine, yoksul ise, ödenmesi güc olan borca isarettir.

taninmayan bir kadinin sacinin agarmasi, hububal kurutmaya, askerin tümünün basinin agarmasi, güçsüzlük ve firara isarettir. hasta kimsenin basindaki saclarinin agarmasi ise, vefat ve kefene isarettir. korkan kimse icin sac agarmasi, etken, melikten veya devlet baskanindan kurtulmaya isarettir.

bazi tabirciler, kadinin sacinin agarmasini görmek, kocasi ya da kocasinin akrabalari tarafindan cirkin laf isitecegine, ara sıra de, bosanmaya isarettir, demislerdir.

cünkü erkekler kadinin sacinin agarmasini, hos görmezler. saci ak bir kimse, rüyada sacinin daha pozitif agarmis oldugunu, ama bunlarin icinde siyah tüylerin de bulundugunu görse, olgunluga isarettir.

sacinin en ince ayrıntısına kadar agardigini gören kimse, amirinden ya da büyügünden hos olmayan bir tavir görür yada azarlama isitir. rüyada gögüs kilinin beyaz oldugunu gören kimsenin, yemegi kokar.

bir kimse rüyada sakalinin beyaz ve berrak oldugunu görse, izzet, rütbe ve söhrete nail olur. ibn-i sirin (r.a.) hazretleri saci az önce agarmamis kimsenin rüyada sacinin agarmasini 1yi görmemistir.

o, ”sac agarmasi malin azalmasidir” derdi. sacindan agarmis yer alan tüyleri yoldugunu görebilen kimse, muhalefette bulunur, ihtiyarlara, saygi göstermez.

Sıradaki Haber :  Rüyada Saç Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu