Rüya Tabirleri

Rüyada Saçın Beyazlaması

Rüyada saçın beyazlaması iki şekilde anlatım tarzı ediliyor. Kadın saçının beyazlaması, kocasının dalalete düşeceğine, genç adamın saçının beyazlaması, yoksulluk alametidir.

Başka bir tabire kadar de rüyada saçınızın beyazladığını görmek, itibar ve itibarınızın artacağını hoş tecrübeler kazanacağınızı gösterir.

Rüyada saçı sakalı ağarmış olduğu halde, saçını sakalını kına ile boyadığını bakmak, rüya sahibinin rütbe ve makamının yükselmesine işarettir.

Rüyada saçın beyazlaması, ağırbaşlılık ve temkine ve uzun ömür demektir. Rüyada görülen aklık, sakal ve başın tamamında olursa, bu rüya, fakirliğe işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının ağardığını bakmak, ağırbaşlılık ve temkinin çok iyi olduğuna, başı ağaranın zevcesi gebe ise, bir erkek çocuğunun olacağına alâmettir.

Rüyada sakalındaki beyaz tüyleri yolduğunu veya kestiğini görmek, rüyayı görenin ihtiyarlara ve büyüklerine derin saygı etmesi anlamına gelir.

Evli bir bayan için rüyada saçın beyazlaması, etrafında günahkâr ve fasık kimselerin olduğuna delâlet eder.

Denilmiştir ama: Rüyada baş ağarması, kaybolmuş bir kişinin veya misafirin gelmesine işarettir.

Rüyada vücut kıllarının beyazlaması

Rüyada vücudundaki kılların ağardığını görmek, zengin için malının gideceğine, fakir için de, ödenmesi zorlama olan borca sinyâl eder.

Saçı sakalı ak bir kişinin, rüyada saçın beyazlaması ve bunların içinde siyah tüylerin de bulunduğunu görmesi, olgunluğa ve kemâle delâlet eder.

Sakalında beyazlık bulunmayan bir kimsenin rüyada sakalında üçe değin beyaz tüy belirdiğini görmesi, erkek bir çocuk ile deyiş olunur ve o zatın erkek bir çocuğa dünyaya gelir.

Rüyada hasta bir adamın başının ağardığını görmesi, vefat ve kefene delâlet eder. Rüyada askerin yekûnunun başının ağardığını bakmak, dayanıksızlık ve firara delâlet eder ve asker düşman karşısında tutunamaz.

Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun yaşamaya ve güçlü olmaya yorumlanır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Zalim Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu