Rüya Tabirleri

Rüyada Üflemek Görmek

Ateşe üflemek fitneye; Bir şeyi pişirmek için ateşe üflemek rızık için çaba sarf etmeye, çıkar amacıyla bir şeyi kışkırtma etmeye; Yere üflemek sır keşfetmeye yahut ağzı sıkı kimseye giz söylemeye, Kadının fercine üflemek onun gebe kalmasına, Üflemekk bazen üzüntü ve hüzün delalet eder. ( Kıyamet ve Diriliş Surunün üfürülmesi için Bakınız; İsrafil a.s. )

Alev gibi şeyleri üflemek zarardır. Okuyup, üflemek ise kişinin dertlerini geride bırakıp, huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada alev yakmak için üflediğinizi bakmak; karlı bir işe başlayacağınıza, rüyada yanan bir mumu vs. söndürdüğünü görmek; kendi hatanızdan dolayı koskocoman bir sıkıntıya düşeceğinize, birisinin yüzüne üflemek; üflediğiniz kişiyi bir işten nedeniyle aldatacağınıza, ellerini üfleyerek ısıtmaya amaçlamak; vaktinizi manâsız ve yararsız işlerle geçireceğinize, birinin yüzüne üflediğini görmek; üfleyen kişiye dikkatli olmak gerektiğine, bir kadının cinsel organına üflediğini görmek; bu kadınla bir ilişki yaşanacağına ve kadının hamile kalacağına işarettir.

Arananlar:
https://www ensonhabermerkezi com/ruyada-uflemek-gormek/
Sıradaki Haber :  Rüyada Edebiyat Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu