Rüya Tabirleri

Rüyada Üşümek Görmek

Yaz mevsiminde üşümek hastalığa, kışın ve soğuk havalarda üşümek zayıflık ve güçsüzlüğün geçmesiyle ulaşılacak bedensel ve manevi huzura delalet eder. ( Hem Bakınız; Soğuk, Donmak.)

Rüyada genç bir erkeğin üşümesi; hayatta başarısına engel olan sebepleri başkalarında değil, bana kalırsa kendisinde olduğuna, tecrübeli bir yaşta ise; eskiden yaptığı bir hatanın meydana çıkmasına, akıl ve ince düşüncesiyle bunu hal yoluna koyacağına, evli kadınlar için; hafif bir kaza atlatacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin üşümesi; başarısızlığının nedenlerini dışarıda değil kendisinde araması gerektiğini bildirir. Orta ihtiyar birisi için bu rüya bir zamanlar yaptığı bir hatanın ortaya çıkacağını ancak bu olayın üstesinden geleceğini muhabere eder. Evli kadınlar için; önemsiz bir kaza yapacağına yorumlanır. Genç birisi için ise yakında aşk yaşamak anlamındadır.

Yakında aşk hayatınız düzene girecek.

Soğuk havada görülürse kişinin güvende olduğuna sinyâl eder. Ama sıcak havada görülürse kişinin bir olay karşı çaresiz kalacağına göze çarpan eder.

Yakında aşk hayatınız düzene girecek.

Yakında aşk hayatınız düzene girecek.

Sıradaki Haber :  Rüyada Ogrencı Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu