Rüya Tabirleri

Rüyada Vali Görmek

Rüyada valilikte Vali bakmak halka muhabbet, sohbet etmeye yorumlanır. Rüyada vali olduğunu görmek itibarının artacağına delalettir. Vali rüyası çağırmak, büyük hayır demektir. Şanslı rüyalardandır. Yoksulun birinin kendisini vali olarak görmesi zenginliğe alamettir. Ehli için yani vali olmaya namzet kimseler o makama çıkmak anlamına gelmektedir. Valilik makamına da yorulmaktadır. Vali bakmak ara sıra çirkin bir meslek yapmaya kötüye işaret eder.

Vali rüyasını görebilen yakın zamanda, deneyimli ve açık görüşlü bir kimseyle tanışacak demektir. Rüyasında temiz yüzlü, temiz giyimli bir vali görebilen kimse kayda değer bir meslek için destek alır ve özel hayatı da güzel olur.

Rüyada bir vali kadar azarlanmak, endişe ve kederden halâs olmaya işarettir. Rüyada vali kadar çağrıldığını bakmak, büyük ve onurlu bir memuriyet ile deyiş olunur.

Bir kimsenin rüyada valiye gıda bir şey götürdüğünü görmesi, üzüntü ve kedere delalet eder. Fakat bundan halâs olur ve hiç ummadığı yerden eline mal geçer. Rüyada valiyle karşılaştığını ve onunla sohbet edip konuştuğunu bakmak, bir meslek nedeniyle destek almaya işaret eder.

Şehrin valisinden ferman yada dikte almak, büyüklerden gelecek nimet ve menfaate delalettir. Rüyada valiliğe ehil olan bir kişinin bir şehrin valisini öptüğünü görmesi, o valinin yerine geçeceğine alamettir. Valiyle tokalaşmak izzet ve devlettir. Bazılarına göre bu rüya, devlet başkanını temsil eder.

Rüyada Vali olduğunu bakmak nedir ?

Bir şehre vali olarak tayin edildiğini görmek, ödev edildiği şehrin uzaklığı nispetinde haysiyet, şöhret ve isminin yüceliğine yorumlanır. Rüyada birinin vali olduğunu görmekte be biçimde sözcük grubu edilir.

Fakir bir adamın rüyada bir şehre vali olduğunu görmesi, derecesinin yükseleceğine, eline bol ve çok mal geçeceğine, bıkkınlık ve şiddetten halâs olacağına alamet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Yag satıcısı Görmek

Bazı defa de rüyada vali olduğunu bakmak, endişe ve sıkıntılara, alkol içmeye, günaha dalmaya ve oyuna göze çarpan eder. Rüyada âdil, Allah’tan korkan, halka iyilik eden bir valiyi bakmak, sevince, ferah ve salâha kötüye işaret eder.

İbn-i Şirin diyor ki: Kendini vali olduğunu gören, layıksa böyle bir makama yükselir. Valinin yüksek bir yerden indiğini yoksa düştüğünü görmek; onun azline, elindeki nimetin sonuna göze çarpan eder. Validen bir şey alan ya da yiyen, o validen iyilik görür.

Kişinin Vali olması işinde yükselmesine, Onunla rastlamak övgü yoksa ihtara anlatım tarzı edilir. Kendini Vali konumunda görmek bekar için evlenmeye, evli için kendi tasarrufunda olan iş ve dünyalığa yorumlanır.

Rüyada vali ziyarete gelmesi: Hayır ve berekete, makamın yüksekliğine delâlet eder.

Rüyada vali arabasına binmek: Sultan kadar gelecek izzet ya da yüksekliğe veya erişilecek şerefe kötüye işaret eder.

Rüyada vali ile fotoğraf çektirmek: Dünyalığa erişmeye, değerli bir hediye almaya, iç refah ve mutluluğa sözcük grubu olunur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu