Rüya Tabirleri

Rüyada Yaban Ördeği Görmek

Rüyada yaban ördegi görmek, liyakatsiz ve tutumsuz bir kadina isarettir. Bazi tabirciler de, berekete isarettir, seklinde yorumlamislardir.

Yaban ördeği; beceriksiz, tutumsuz bir kadına işarettir. Ama, su kuşu olması nedeniyle feyz ve bereketle de anlatım tarzı olunur. Yaban ördeğinin tüyü mal ve ganimettir. Çünkü bundan kadın kürkleri yapılır. Rüyasında bir yaban ördeği tutup, evine götüren; onun temsilcilik ettiği gibi bir kadınla evlenir. Elinde tuttuğu yaban ördeğinin kaçtığını veya birine verdiğini gören, karısını boşar. Rüyadaki diğer haller değişik kuşlara karşılaştırma ederek yorumlanmalıdır.

Rüyada yaban ördeği görmek veya satın almak, fazla mutlu olacağınız bir davete katılacağınıza yorumlanır. Yaban ördeğinin pişirmek kimsenin çok para kazanacağına ve mal varlığı sahibi olunacağına yorumlanır.

Rüyada yaban ördegi görmek, bilgisi eksik, savurgan bir kadin ile veya su kusu oldugu için feyiz ve bereketle anlatım tarzı olunur. Yaban ördeginin tüyü mülk ve ganimete delalet eder. Rüyasinda bir yaban ördegi tutup evine götürdügünü görebilen, yukarida yazdigimiz vasifta bir kadinla evlenir. Elinde tuttugu yaban ördeginin kaçtigini veya kendisinin birine verdigini görmek esini bosayacagina ve aralarinda ayriliga delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada yaban ördegi görmek, liyakatsiz ve müsrif bir kadina isarettir. Bazi tabirciler de, berekete isarettir demislerdir.

Rüyada yaban ördeği bakmak veya satın elde etmek, mükemmel bir eğlenceyi gösterir. Yaban ördeğinin pişip tabağa konması, o kimsenin gelir ya da gelirinin analacağına işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Çakı Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu