Rüya Tabirleri

Rüyada yabancı dil konuşmak ne demek

Rüyada tanıdık olmayan dil konuştuğunu bakmak, hükümdar kadar izzet ve şerefe nailiyete delâlet eder. Rüyada hoş ve açik bir sekilde yabanci bir dili konustugunu görebilen kimse, güya olmayan izzet, seref ve mülke erisir. Eger tüccar ise, bulundugu yerde ad yapar, Herhangi bir zanaatkarsa yeniden ad yapar. Rüyada bütün dillerle konustugunu görebilen kimse, dünyaca büyük islere malik ve aziz olur.

Rüyada yabancı dil konuştuğunu bakmak

Rüyada, kendisi tanıdık olmayan dil bilmediği halde güzel ve açık bir şekilde tanıdık olmayan bir dilde konuştuğunu görmek, yarı ve misli olmayan izzet, asalet ve mülke delâlet eder.

Rüyada tüm dillerle uygunca konuştuğunu bakmak, dünyaca büyük işlere mâlik olmaya işarettir. Bir Takım kere de yabancı dilde konuşmak, izzet ve hüküm vermeye delâlet eder. Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir. O’na hamd olsun…

Rüyada hiç bilmediği bir dilde konuşmak

Rüyada hiç bilmediği ve anlamadığı bir dille konuştuğunu görmek, uzaktan bir yere yolculuğa delâlet eder. Medh ve zemmedilmekten lisanının aciz kaldığını görmek, mahkemesi olan kişi için delil getirmekten aciz kalmaya ve düşmanına mağlup olmaya delâlet eder. Eğer mahkemesi yok ise, bu defa de fakirlikten nedeniyle halka yük olmaya işarettir.

Rüyada ölmüş birinin tanıdık olmayan dil konuştuğunu bakmak, sulh, öğüt ve mevizedir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Odleklık Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu