Rüya Tabirleri

Rüyada Zabıta Memuru Görmek

Rüyada zabıta memuru bakmak, sıkıntılardan kurtulmaya, herkesin kurtuluşa ermesine delalet eder. Çünkü belediyede çalışan zabıta memuru ekseriya halkın işini ıslaha çalışır. Bir kimsenin rüyada zabıta memurunun güzel bir halde olduğunu ve hoş koktuğunu görmesi, o memurun güzel hareket etmesi anlamına gelir. Zabıta memuru, zabıta müdürü, zabıta amiri, bayan yada erkek olarak kurtuluş, baba, terbiyeci, güzel bir takviye, ulu makam, güvenlik, güven ve selamet anlamına kazanç.

Rüyada zabıta gören, kurtuluşa, selamete, güzelliğe ve iyiliğe kavuşur. Çünkü zabıtalar halkın rahatlığı için çalışan memurlardır. Rüyada zabıta amirini ya da müdürünü görmek, işlerinizin yolunda gideceğine ve sizi koruyup gözeten biri anlamına gelir.

Rüyada zabıta memuru olduğunu bakmak

Bazen de zabıta, babaya, terbiyeciye, hoca ve hakime delalet eder. Rüyada zabıta memuru olduğunu görmek mal, şöhret ve rütbeye, kendisi için kâfi gelecek bir hayra yorumlanır. Rüyada zabıta olduğunu gören, millet aralarında kadr ve kıymetinin yüce olmasına yorulur.

Zabıta memurunu perişan halde görmek

Rüyada Zabıta memurunun pejmürde ve perişan bir halde olduğunu ya da kirli bir şekilde koktuğunu ya da gözlerinin kör olduğunu görmesi şu şekilde deyiş edilir: O memurun yapmaya başladığı işte kötü özenli ve hoş olmayan hareket ettiğine alamettir.

Zabıta memurunu hoş halde bakmak

Rüyada Zabıta memurunu hoş bir halde bakmak, iyi bir yardıma, güç ve korkudan kurtulmanın işaretidir. Bazı tabirciler de zabıta memurunu görmeyi, gam ve üzüntüye yorumlarlar. Çünkü bir takım zabıta memurları esnafı sıkıştırırlar.

Zabıta Müdürü, amiri ve zabıtaları birlikte görmek

Bir kimsenin rüyada zabıta müdürünü, zabıta amirini ve zabıta memurlarının beraber geldiğini görmesi korunmaya ve himayeye delâlet eder. Bazı kere de zabıta müdürünü yardımcılarıyla birlikte görmek, sürür ve feraha, mutluluk ve sâadete dikkat çekici eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Acı Çekmek
Arananlar:
https://www ensonhabermerkezi com/ruyada-zabita-memuru-gormek/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu