Rüya Tabirleri

Rüyada Zafer Görmek

Rüyada Zafer Görmek, Fazla baskı bir sorunun üstesinden gelerek başarıya ulaşacaksınız demektir. Karşınıza meydana çıkan tüm sıkıntıları aşacaksınız anlamındadır. Düşmana karşısında galibiyet ise, şöhret ve şöhrete ve iyi bir isimle anılmaya kötüye işaret eder.

1- Rüyanda Başarı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Düşmanlarınızı yenilgiye uğratacak ve galibiyet elde edeceksiniz. Aşk hayatınızda da büyük mutluluklar yaşayacaksınız. Rüyada bir ordunun zafere ulaştığını işitmeniz, işlerinizde başarılı olacağınıza işarettir. Her hangi bir işte galibiyet kazandığınızı görmeniz, yeni bir sıkıntıya uğrayacağınıza yorumlanır.

2- Rüyada Ordunun Düşmana Karşısında Galibiyet Kazandığını Görmek

Bir ordunun düşmana aleyhinde bir başarı kazandığını bakmak; başladığınız her işi galibiyet ve alnınızın akı ile bitireceğinize, yüksek mevki ve asalet sahibi olacağınıza işarettir. Galibiyet rüyaları olduğu gibi çıkar. Bütün sıkıntıların gitmesine yorumlanır. Bazı rüya tabircilerine göre, kişinin hayatıyla ilgili elde edeceği başarılar sayesinde yerlere geleceğine göze çarpan eder.

3- RÜYADA BAŞARI GALIP GELMEK NEYE İŞARETTİR

Zafer rüyaları genellikle uğurlu ve güzel bir rüya olarak sözcük grubu edilmektedir. Rüyayı görebilen birey hayatıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına dikkat çekici eder.

Genel olarak rüyada galibiyet bakmak; şiddet işlerin üstesinden gelmek demektir. Savaşta başarı kazanmak işinizde başalar elde etmeye yorumlanır. Zafer işareti görmek yoksa yerine getirmek hayra yorulur. Başarı ismini duymak beklenmedik bir yerden gelecek sevinçli habere işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Raf Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu