Gündem

Sokakta onları gören şaşırıyor

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde farklı senelerde bando ekibinde yer alan 50 birey tekerrür toplandı. 27-40 yaş aralığında ilçede bando ekibinde yer alan erkekli kadınlı 50 birey, kolları sıvayarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda şov yapmak için çalışmalara başladı. İlçede takribî 10 yıldır bando aktifliğinin yapılmaması üzerine harekete geçen Anıl Sağlam tarafından kurulan 50 karakter takım, giyindikleri Trabzonspor forması ile caddelerde hazırlık yapıyor. 19 Mayıs’a heyecanla kutlamak isteyen bando ekibi, yurttaşlara balkonlardan yardım için çağrıda bulundu.

Bando ekibinin kurucularından İnşaat Mühendisi Anıl Sağlam, seneler sonra bando ekibini tekerrür etkin hale getirmek istediklerini belirterek “27 yaşından 40 yaşına kadar bir hayli dostumuz bu grupta var. Hepsinin bir işi var. Mühendis, mimar, memur ve esnaf gibi bir hayli iş sahibi dostumuz var. Hepimizin ortak noktası geçmiş senelerde bando ekibinde olmak. Seneler sonra böyle bir yaradılış yapmak istedik. Bununda nedeni takribî 10 yıldır ilçemizde bando ekibi kurulmamıştı. Bizim mektep yarıyılımızda en popüler olan bando ekibi son 10 yıldır yerini değişik faalliklere vazgeçmişti. Bizde bu özlemle tekerrür o günlere geri dönelim dedik. İzinlerimizi alarak bando ekibini kurduk. Provalarımızı yapıyoruz” dedi.

19 Mayıs’a heyecanla kutlamak istediklerini kaydolan Sağlam, “Emelimiz 19 Mayıs’a hazırlık. Bu bayramı ilçemizde heyecanla kutlamak istiyoruz. Bunun için elimizden geldiğince çalışmaya itina gösteriyoruz. Çok fazla yoğun alaka aldık. Gelmek isteyen oldu. Bu sayede mesullüğümüz arkasıydı. Bu mesullüğün şuurunda olarak 19 Mayıs’a en iyi biçimde hazırlanacağız. 19 Mayıs’ta ilçemizde tüm yurttaşları balkonlardan beğenilerle bize takviyeyi çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ozan Köse

Sıradaki Haber :  Dışişleri’nden Tunus’taki terör saldırısına kınama

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu