Dünya

Son Dakika: İtalya’da koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bin 362’ye yükseldi

Son Dakika: İtalya'da koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bin 362'ye yükseldi

Koronavirüsten en fazla etkilenen ülke olan İtalya’da ölenlerin sayısı 681 kişi daha artarak 15 bini geçti ve 15 bin 362 oldu.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya meydana çıkan koronavirüs İtalya’ya sıçradıktan sonradan adeta bu ülkeyi tutsak aldı. Ülkede ölenlerin sayısı artarken salgının önüne ise geçilemiyor.

ÖLÜ SAYISI 15 BİNİ GEÇTİ

İtalya’da son 24 saatte 681 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 15 bin 362 oldu. Ülkede son bir günde 4 bin 805 olgu daha kayıtlara geçerken toplam olgu sayısı 124 bin 632 oldu.

CONTE’NİN YAKIN KORUMASI ÖLÜM ETTİ

İtalyan basınına yansıyan bilgilere göre, Başbakan Conte’nin yakın korumalığını yapan ve geçen ay ortasında Kovid-19 teşhisi konulan 52 yaşındaki Giorgio Guastamacchia, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

İki çocuk babası olan koruma memurunun tedavisi için görevden ayrılmadan önce Başbakan Conte ile yakın teması bulunmadığı ve Başbakan’ın seyahatlerine eşlik etmediği bilgisi paylaşıldı.

Eski başbakanlardan AB Komisyonunun Ekonomi İşlerinden Sorumluluk Sahibi Komiseri Paolo Gentiloni de Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Giorgio Guastamacchia’yı misal polis memuru olarak hatırlıyorum. Ailesinin ve egzersiz arkadaşlarının acılarını paylaşıyorum.” ifadesini kullandı.

Bir süredir Tor Vergata Kliniğinde çare görebilen Guastamacchia’nın Kovid-19 testinin mart ortasında pozitif çıkmasının ardındaki Başbakan Conte’ye de test üretilmiş ve test olumsuz çıkmıştı.

Son Dakika: İtalya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bin 362'ye yükseldi

Son Dakika: ABD’de koronavirüsten bir günde bin 105 birey öldü

Rus askeri doktorlar, İtalya’daki ‘tuhaf’ koronavirüs ölümlerini rapor etti! Uykuya dalıp bir daha uyanmıyorlar



Sıradaki Haber :  Niğde’ye 84 Türk vatandaşı daha getirildi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu