Gündem

T26 tüneli bitince Ankara-İstanbul arası YHT ile 14 dakika daha kısalacak

Eriştirme ve Altyapı Bakanı Adaletli Karaismailoğlu, bir ekip analizler için geldiği Bilecik’te, Ankara-İstanbul YHT hattı arasında bulunan T26 tüneli şantiyesinde yetkilerden bilgi aldı.

Daha sonra şantiye çalışanı emekçilerle bitlikte iftar yapan Bakan Karaismailoğlu basın üyelerine söyleme yaptı. Bu sene Ramazan ayı değişik geçtiği anlatan Bakan Karaismailoğlu, “Ankara-İstanbul Yüksel Tren Hattının Bozüyük-Bilecik arasındaki T26 tünel inşaatı şantiyesinde bulunuyoruz. Bu kutlu günde emekçi dostlarımızla iftar yapacağız. T26 tüneli 6 bin 800 km. Tamamıyla giriş çıkışlar dahil 8 bin 100 kmlik bir tünel inşaatı. Ankara-İstanbul Yüksel Tren Hattı bu T26 tüneli bitirildiğinde 14 dakika daha kısalacak. Malum şu günlerde Covit-19 sürecinden geçiyoruz. Bu süreçte tam önlemlerimiz aldık. Mesafe kavrayışlarımız ve alışkanlıklarımız değişti. Hepsine uyarak tam önlemlerimiz aldık. Şantiyelerimiz ona göre dizayn edildi. Bu şantiyelerimizde emekçi dostlarımız büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Bunun gibi Türkiye genelinde bine yakın şantiyemiz var. Hepsinde lüzumlu önlemler alınarak, hiç topallamaya meyal vermeden çalışmalarımız büyük bir özveri ile devam ediyor. Bu akşamda burada dostlarımız ile kutlu Ramazan akşamını onlarla birlikte geçireceğiz. Onlara bu özverili çalışmalarında dolayını teşekkür ediyorum” dedi.

Söylemesinin ardından Bakan Karaismailoğlu, emekçilerle iftarı açarken, kendisine Bilecik Valisi Bilal Şentürk, AK Parti Bilecik Şehir Başkanı Fikret Karabıyık eşlik etti.

Cem Kaan Toka
 

Sıradaki Haber :  Van’da korona virüs vaka sayısı belli oldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu