Burç Yorumları

Tarot Falına Göre 19 Nisan Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Jurnal tarot falına bakmak ve neler olacak derhal öğrenmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile birlikte falsız kalmayacaksın : )Bakalım 19 Nisan Pazar senin için nasıl geçecek? Bugün senin için nasıl geçecek merak ediyorsan, tarot falına başlayalım! Kaynak: https://www.astrology.com/tarot/daily.ht…

Derhal gelelim ana soruya… Dikkatlice düşün ve sadece bir tane karta odaklanıp onu seç…

Seçtiğin kart; “Asılan Adam”

s-2ff1104b54ed5ea4afc90238ae51d4479a17be
Bugün, hayatındaki zehirli insanlardan vazgeçeceksin. Son zamanlarda seni daima olumsuza iten kim varsa, gün içinde bir aydınlanma yaşayacaksın. Zararın neresinden dönülürse kardır demişler, değil mi?  Kendine iyi bakman gereken bir gün olduğu için birazcık kendini arındırmayı deneyebilirsin. Hayatındaki zehirli insanları ayrım edebileceğin ve ayrıntılarıyla arınmış hissedebileceğin bir gün var karşında. Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin kart; “Kaderin Çarkı”

s-3aec5c8c915cf4e86b84eb324c2e2faf014cf2
Sen defalarca kendin için yaşamış birisin. Bugün de kendin için önemli kararlar alacağın ve bir bakıma radikal kararları önüne koyacağın bir an yaşayacaksın. Geçmiş ilişkilerinde seni üzmüş ve bencilce davranmış birinden de haber alabilirsin. Bunun yanında hiç beklemediğin bir yerden para alabileceğini görüyorum fakat masraf konusunda itinalı olman gerekiyor. Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin kart; “Dünya”

s-4edbe96e98ecc18439288ad9dc9ee04da6ca31
Son derece koruyucu ve sevdiklerini her zaman ön planda tutan yapından dolayı bazen hassas hissedebiliyorsun. Bugün, yakın çevrenden birinin sorununa çok artı kafa yorabilirsin. Sevdiğin insanların sorunları daima senin sorunlarından önce geliyor ve bu sorunları düzeltebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin kart; “Kule”

s-3e7b9738fcb8752dfc7d10714c890fa2b786e6
Bugün kendinden pek belirli değil gibisin. Şayet de yaşadığın somut krizler seni böyle hissetmeye itti. Lakin unutma ama, her sıkıntının dahası refaha erişi vardır.  Son zamanlarda yaşadığın sorunlar için birilerini suçladığının farkında mısın? Bugün, kendinle yüzleşeceğin bir gün olacak. Ağlayan ve mutsuz uyanmış olabilirsin ve enerjindeki düşüşü çevrene de muhakkak ediyorsun. Biraz silkelenmen gerekiyor, kendini toplamak için aradığın o enerji adamakıllı senin içinde yer alıyor. Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Sıradaki Haber :  Tarot Falına Göre 26 Nisan Pazar Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Seçtiğin kart; “Iblis”

s-6ea4dfc5c804d908a17d18be2c2995c0abaa3e
İçinde nedenini bilmediğin bir nefret edilen şey var. Son dönemlerde vicdanını sızlatacak bir durum yaşamışsın ve bu olay seni hatalar yapmaya zorlamış. Ama unutma ama, hatalarımız olmasa biz de olmazdık. Sevgilin veya flörtün varsa, bugün ona olan güveninin azıcık sarsılabilir oysa bu durumun, birbirinizden uzak kalma zorunluluğundan kaynaklandığını söyleyebilirim. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin kart; “Denge”

s-727be2c8e68c2c03a7559eb6a93f097f8c8fd4
Bugün, son zamanlarda içine düştüğün olumsuz düşüncelerden kurtulacaksın. Her şeye ne dek da olumsuz yaklaşıyorsun. Derin bir nefes alıp, hayatındaki olumlu şeylere odaklanman gereken bir gün yaşayacaksın. Hırsına yenik düştüğün ilişki sorunlarını da bugünle birlikte tamamen arkanda bırakacaksın. Düşüncelerini arındırmak namına vereceğin kararların son derece etkin olacağı bu günü iyi değerlendir. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin kart “İmparator”

s-c0768f49b5984f6c6c83044ab6ba82846f8caa
Tekrar Tekrar huzuru için yaşayan, kaos ve dramadan uzak kalmaya çalışan biri olmana karşın son dönemlerde gergin ve huzursuz hissediyorsun. Bana sorarsan bunun sebebi son zamanlarda yaşadığımız kaostan kaynaklanıyor olabilir. Belirli ol ben de olayların ne ara bu ülkü geldiğini anlayamadım ve ayak uyduramadım fakat sen hiç merak etme. Benim bu günlerin biteceğine olan inancım tam. Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart “Kuvvet”

s-3e744f62d9f5e010d8ad6de24eb89b9e0ee6ae
Bugün, senin açından azıcık kuvvet geçecek. Ilk Olarak lütfen kendini buna hazırla ve tökezleme. Her şeye alınacağın, sinirli hissedeceğin bir günün içindesin. Psikolojik olarak çökük hissettiğin bir gün yaşayabilirsin oysa bunu çözmek ayrıntılarıyla senin elinde. Zayıf ve halsiz hissediyor oluşunu da ayrıntılarıyla uykunun düzensizliğine ve sağlıksız beslenmeye bağlıyorum. Yarın zaten görüşeceğiz ama sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Sıradaki Haber :  Tarot Falına Göre 17 Nisan Cuma Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Seçtiğin kart; “Ay”

s-d14b05f91506bc333286471fc6aa985786d11a
Uzun zamandır edinmek istediğin sorumluluklar için kendini hazır hissedip, adım atacağın bir gün olacak. Gerçekten gün içinde, bu sorumlulukları alabilmek için zorunlu yerlere başvuracağını söylesem çok daha dürüst olur. Bu kötü süreçten kurtulduğumuzda ise kariyer olarak güzel sonuçlar aldığını göreceksin. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin kart “Güneş”

s-ce32215998836bda3a45f7547d4149f0b22f2a
Son zamanlarda içinde olduğun durumları öyle kabul edebilmiş gibi görünmüyorsun. Geçmişte fazla hareketli ve yoğun olan hayatın birdenbire durulmuş ve sen de bu yüzden neye uğradığını şaşırmışsın. Kısa süre içerisinde bulunduğumuz duruma ağır ağır alışacağını görüyorum. Bütün alıştım derken de her şey eskisi gibi olacak. Zaten hayat da böyle yok mi? Daima tam oldu derken yeni bir düzene ayak uydurmamız gerekiyor. Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin kart; “Yıldız”

s-a05124d01bb3422237bd8cbdf5107281b3f73e
Bugün senin için böylece aydınlık bir gün yok gibi görünse de gerçekten duyacaklarından ve öğreneceklerinden koskocoman dersler çıkarabilirsin. Yaşadığın olaylara ise adamakıllı empati ile yaklaşacağın bir gün olacak. Kendini, negatif şeyleri tekrar tekrar olumluya çevirebilecek durumda hissediyorsun ama bunu başarmakta azıcık zorlanıyorsun. Gün içinde de bu konuyla ilgili dönüm noktası yaşayabilirsin. Yarın zaten görüşeceğiz lakin sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin kart; “Baş Rahibe”

s-d296e233242f0cfadf6448e1d8dc7fc8c2ac4d
Geçmişinde kendini fazla pozitif kandırmış olsan da bugün o dönemin artık bittiğini anlayacaksın ve uzun zamandır yaşamadığın farkındalık duygusunu bitmiş hissedeceksin. Maddi anlamda da içine düştüğün sorunlar bugünle birlikte sonlanmaya başlayacak. Kendine azıcık birikim yapman gereken bir döneme girdiğin için yersiz harcamalardan kaçınmanı öneriyorum.Yarın zaten görüşeceğiz fakat sen lütfen evde kal ve ellerini yıka.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu