Burç Yorumları

Tarot Falına Göre 30 Nisan Perşembe Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?


Günlük tarot falına bakmak ve neler olacak hemen bilmek ister misin? Günlük olarak hazırladığımız tarot falı ile beraber falsız kalmayacaksın :

Bakalım 30 Nisan senin için nasıl geçecek? 

Merak ediyorsan, tarot falına başlayalım!

Kaynak: https://www.astrology.com/tarot/daily.ht…

Dikkatlice odaklan ve bir tane kart seç…

Seçtiğin Kart; “Duruşma”

s-abc327d0f0d613c02d4f277f4d4220e6242cc7
Bir vakittir durgun bir modda olduğunu görüyorum ancak bugün alacağın bir haber, yaşamına azıcık da olsa coşku katabilir. Şimdi böyle söyleyince temennileri de yükseltmek istemem. Dostlarınla yapacağın konuşma, sıkıcı yaşamına bir nebze de olsa değişiklik getirdiği için modunu değiştirmeye destekçi olacak desem daha doğru olacaktır. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “Mukadderatın Çarkı”

s-2d516e71f0ee6176a80b2bcfefbe5fb5daa500
Bugün, bulunduğumuz gidişatın modundan çıkmak için dostlarınla beraber geleceğe müteveccih bazı tasarılar yapabilirsin. Tabi bunu asıllaştırıp reelleştiremeyeceğiniz mevzusunda net bir şey söyleyemiyorum ancak kısa bir müddetliğine de olsa yaşananları unutmak ve gelecek tasarılarında kaybolmak sana çok iyi gelecek. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “İblis”

s-95391e9325d363a90afa1d00da4b4eb5d399fd
Son günlerde yaşadığın yaşamdan pek de hoşnut olmadığını ve azıcıkçık bunaldığını görüyorum. Bir vakittir aynı biçimde yaptığın şeyler, günleri unutmana neden olmuş sanki. Gün içinde, bu kumpası değiştirmek için olağanda yaptığından daha değişik bir şey yapmayı sınayabilirsin. Tabi bu günlerde ne kadar değişik olabilir öğrenmiyorum ancak en minik değişiklik dahi ruh halini değiştirmeye destekçi olacaktır. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “Asılan Adam”

s-026d706a88ba56deaa35782e443db84e697418
Bugün, yerine getirmen gereken bir iş mevzusunda dostundan ya da ailenden dayanak isteyebilirsin. Tabi bunun için ilk evvel azıcık çekineceksin ancak sonrasında hiç de böyle bir ruh haline girmemen gerektiğini kavrayacaksın. Bana kalırsa çevrendeki insanların senin hakkındaki pozitif düşünceleri, yaşamında asıllaştırdıkların mevzusunda da destekçi oluyor. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Sıradaki Haber :  Tarot Falına Göre 14 Nisan Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Seçtiğin Kart; “İmparatoriçe”

s-ec9f9a4fabcedaedc3291e953abe60ed2d86e8
Bugün, bilinçaltında uyuyan bazı düşüncelerle uyanacağın bir gün olacak ve bu düşünceler, uzun bir müddet süresince aklını kurcalayacak gibi geliyor bana… Bir müddetliğine kendini makûs hissetsen de sonrasında, geçmişte yaşadıklarından ders çıkaracaksın ve yaşamında kararlar verirken bu düşünceleri de göz önünde bulunduracaksın. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “Denge”

s-3ec2764d5d9b811041adfb790521de1c3fe22c
Çevresinde her şeyi mübalağa eterek yaşayan birisi olduğunu görüyorum. Bu bireyin enerjisi seni yormakla kalmayıp içindeki potansiyeli çıkarmanı yasaklıyor. Bu birey, yaşadığımız güçlü süreçten evvel yaşamında çok daha etkinmiş ancak konutlarda kalınca onun enerjisi de azıcıkçık solmuş ve seni de aşırısıyla gevşetmiş gibi geldi bana. Bana kalırsa bir müddet bu şahıstan uzak kalman senin için en hayırlısı olabilir. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “Vefat”

s-e3f0e6c88bd4e28af79d640dac70c84ebb83ca
Bu aralar, kendini iyi sezmek için ilk evvel çevreni değiştirmen gerektiğini kavrayacaksın ve bu yolda adımlar atacaksın. Bana soracak olursan, çevreni değiştirmek gibi büyük bir adım atmadan evvel yalnızca hareketlerinden çok fazla rahatsız olduğun bireylerden uzaklaşman senin için çok daha iyi olabilir. Hemen gemileri yakıp kumpasımızı bozmayalım değil mi? Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “Baş Rahibe”

s-34ba3c0ecc2bb078951ffb55ab965530341b95
Bugün, manevi olarak kendi içine döneceğin bir gün olacak demek isterdim ancak çevresindeki dostlarının sana karşı değişik bir alakasıyla karşılaşacağın için dinlenme mevzusunda istediğin yararı alamayacaksın. Artık mukadderatın işvesi mi demeliyim öğrenmiyorum ancak bağlantıya geçmek istediğin bir vaziyette de bütün tersi gidişatlarla karşılaşıp kimseye erişemezsin. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “Adalet”

s-47db5b2c8e6c34f3350c08b7cce8ae208def55
Bugün, kariyerini derinden etkileyecek bir haber alma ihtimalinin olduğunu ve zati senin de çok uzun vakittir bu yolda çabaladığını görüyorum. Bu süreçte aşırısıyla yorulmuşsun ve artık yavaş yavaş meyveleri toplama zamanın gelmiş. Bununla beraber, kariyerinle alakalı bu büyümeden sonra pozitif bir moda bürünerek çevresindekiler de bu doğrultuda etkileyeceksin. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Sıradaki Haber :  Tarot Falına Göre 21 Nisan Salı Günü Senin İçin Nasıl Geçecek?

Seçtiğin Kart; “Sihirci”

s-1be8e5af7df9aeeba13a7e9dabc75de1352a77
Bugün, bir dostunla bağlantıya geçerek yapacağınız konuşmayla beraber dostunun bir sorununu bilebilirsin. Bu vaziyet ne kadar moralini bozsa da elinden geldiğince ona destekçi olacaksın ve beraber bu sualin üstesinden geleceksiniz. Bu hadiseden sonra, öbür dostlarınla da bağlantı geçmeye karar verme ihtimalinin olduğunu görüyorum. Sen aramazsan ben aramazsam birbirimize başka nasıl dayanak edebiliriz ki değil mi? Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “Ahmak”

s-0ef7c75de01abed85bfb9b0cc0dce210e7630c
Bu aralar bütün olarak patlamaya hazır bir bomba olduğunu görüyorum. Yaşadığımız meselelerden dolayı bir cinsli içindeki enerjini atamıyorsun ve bu da içine tasa oluyor sanki. Bu gidişatı dengelemek için gün içinde hareketli bir müzik açıp içinden geldiği gibi dans edebilirsin. Tabi benimki bir teklif yalnızca yeniden son kararı verecek olan birey sensin. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Seçtiğin Kart; “Aziz”

s-6e968f82e931daa13a7fd8009eba0e0fa00988
Bugün, birine karşı içindeki özlemden dolayı mutsuz sezdiğini görüyorum. Yaşadığımız kısıtlamalardan dolayı günlük yaşamımızda çok sık görmediğimiz insanları dahi erişilmez oldukları için daha da bir fazla özlüyoruz gibi değil mi sence de? Erişilmez noktaların tatlı geldiği bu günleri de gayretimizle atlatacağımız mevzusunda kuşkum yok. Özlem duygusu da mukadderatın işvesi oluversin bence. Yarın zati görüşeceğiz ama sen lütfen konutta kal ve ellerini yıka.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu