Gündem

Tedavisini Cumhurbaşkanı Erdoğan üstlenmişti, tümörü yüzde 15 küçüldü

Elazığ’ın merkeze bağlı Olgunlar Semti İshak Sunguroğlu Caddesi’nde yaşayan Rıfat 36 ve Azine Sis’in 32 6 yaşındaki oğulları Taha Kemal Sis’in sol gözü, göz asapları üzerinde ortaya çıkan ur sebebiyle görme yetisini kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ocak ayında Taha’nın rehabilitasyonunu üstlenerek aileyi İstanbul’a götürttü. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda anne Azine Sis ile yaptığı görüşmede, Taha’nın operasyonu için lüzumlu her şeyin yapılacağını ifade etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yönergesiyle Yeditepe Üniversitesinde rehabilitasyon gören Taha Sis’in sol gözünde görme yetisini tamamen kaybetmesine neden olan beyin uru, rehabilitasyonların ardından yüzde 15 küçüldü. İstanbul’da bir otelde kalan Taha’nın kemoterapisi için muhakkak aralıklarla sağlık kurumuna gidilerek rehabilitasyon sürecinin devam ettiği bildirildi.
Rehabilitasyonu devam eden Taha bir video paylaşarak, “Tayyip dede, bayramın kutlu olsun, ellerinden öpüyorum. Allah senden razı olsun. Seni çok çok beğeniyorum. Ben Tayyip dedemi dinliyorum ve dışarıya çıkmıyorum” dedi.

Erkan Bay
 

Sıradaki Haber :  ‘Aleyna Çakır’ın acılı ailesi konuştu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu