Kültür Sanat

The Suicide Squad’ın Vizyon Tarihi Şimdilik Değişmeyecek

Yeni “The Suicide Squad” filminin yönetmeni James Gunn’a tarafından filmin vizyon tarihinde hiçbir aksilik olmayacak.

DC evreninin kötü karakterlerini bir araya toplayan yeni “The Suicide Squad” filminin yönetmeni James Gunn’ın yaptığı açıklamaya kadar vizyon tarihinde hiçbir değiştirme olmayacak. Koronavirüs salgınından nedeniyle çoğu üretim vizyon tarihinde değişiklik yaparak erteleme yoluna gitti. Salgın yalnızca vizyon tarihlerini değil yapım aşamasındaki filmleri de etkiledi. Çekimleri askıya alma kararı alan ya da yapımını en ince ayrıntısına kadar durduran filmlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Hollywood’un içinde bulunduğu durumdan ne süre çıkacağı hala belirsizliğini korumasına karşın James Gunn Twitter hesabından yaptığı açıklamada takipçilerini sevindirdi.

Gunn, Twitter üzerinden cevapladığı soruda “The Suicide Squad”ın planlandığı şekilde ilerlediğini ve “şimdilik” vizyon tarihinde herhangi bir değiştirme olmadığını açıkladı. Yeni “The Suicide Squad” filminin, 2016’da vizyona giren ve büyük bir gişe başarısı yakalayan “Suicide Squad (2016)” devamını mı yoksa öncesini mi konu alacağı hemen şimdi muhakkak değil.

James Gunn açıklamasındaki en kayda değer detay “şimdilik” oldu. Herhangi bir geç kalma yaşanmazsa film Ağustos 2021’de vizyona girecek. 

 

Sıradaki Haber :  Rick and Morty Senaristi Ant-Man 3 Kadrosunda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu