Gündem

Vatandaşlar korona virüse aldırmadı, Bağdat Caddesi yine doldu

Korona virüse karşın İstanbul’da bazı yurttaşlar dışarı çıkmakta ısrarcı davranıyor. Bugün yeniden Bağdat Sokağı’nde dolaşan insanların kalabalık oluşturduğu görüldü. Kimi yurttaş maske takmadan sokakta yürüdü, bazısı da sosyal mesafe kaidesine uymadı.

Gülsen Yılmaz adlı bir yurttaş, “Sıcağı görüp dışarı çıktılar. Ben de çiçek alıp döneceğim, anneme yollamak için. Ben çok takip ediyorum. Yaşlıların hepsi dışarıda. Çoğunu uyarıyorum ama ‘çok sıkıldık’ diyorlar. Azıcık daha sabır etmemiz gerekli. Korona var ve insanlar hala dışarıdalar. Niye kendilerine gözetmiyorlar kavramıyorum. Uzun zamandan sonra ilk defa çıkıyorum ben de. Hiç fobi de yok, korona moronayı da kimsenin taktığı yok. Çok acı bir şey” diye konuştu.

Maske takmadan dışarı çıkan bir genç, “Artık konutta oturmaktan sıkıldık. Zorunlu Olarak böyle hava almaya çıkıyoruz. Yapacak bir şey yok, herkes bunaldı. Maskesiz çıktım ben de ama unuttum konuttan çıkarken. Şimdi dönüp alacağım” dedi.

Eşiyle beraber alışverişe çıkan bir yurttaş ise, “Gereksinimimiz için buradayız. Mağazadan bir şey bakıyoruz. Hafta sonu zati konutta olacağız” diye konuştu.

Cem Güney Kılıç – Gamze Erdemir

Sıradaki Haber :  Türkiye'ye 16 günde 120 bin Rus turist gitti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu