Gündem

Yunus’un hayalini Başkan Demirtaş gerçekleştirdi

İnternet gördüğü doğum günü kutlamalarından etkilenen 10 yaşındaki Yunus Emre Yetim, İlkadım Sadakat Takviye Hattını aradı. Aynı konutta yaşayan annesine sürpriz doğum günü kutlaması yapmak istediğini belirten Yetim için İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş doğum günü pastası aldırdı. Başkan Demirtaş’ın sadakat takımına verdiği direktif ile çocuğun hayali reel oldu.

“En özel doğum günüm oldu”

İlkadım Sadakat Takviye takımları mumları yakılmış doğum günü pastasıyla konuta gitti. Onları gören anne Sabiye Yetim, şaşkınlığını saklayamadı. “Ben sizi tanıyamadım” diyen Sabiye Yetim’e takımlar, “Oğlunuz Yunus Emre sizler için bizlerden sürpriz bir doğum günü yapmamızı istedi. Biz de sadakat takımı olarak bu özel gününüzde size eşlik etmek istedik” dedi.

Takımların ve doğum günü pastasını ellerinde gören Yunus Emre’nin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Anne Sabiye Yetim böyle bir sürprizden haberlerinin olmadığını, ellerinde pasta ile gelen sadakat takımını görünce çok donakaldığını dile getirdi. Yanan mumları üfleyerek söndüren anne Sabiye Yetim, Sadakat Sosyal Takviye Grubu takımlarına ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür ederek en ehemmiyetli ve özel doğum gününü yaşadığını belirtti.

“Gencinden yaşlısına tüm milletimizin yanındayız”

Sosyal medya üzerinden kendilerine erişen bir gencin isteğini karşılıksız vazgeçmek istemediğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Yunus Emre’nin bize erişen isteği üzerine sadakat takviye takımımızı istediği doğum günü pastasıyla birlikte oraya yönlendirdik. Ben de kendisini telefonla arayarak bu ince fikri için tebrik ettim. Umarım bu sürpriz doğum günü kutlaması ile konutta azıcık olsun canı bunalan Yunus Emre’yi ve ailesini mutlu edebilmişizdir. Biz gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimizin yanındayız. Herkesin sıhhati, huzuru ve mutluluğu için misyon başındayız” diye konuştu.
 

Sıradaki Haber :  Fransa’da gece hayatı ve alkol tüketimine kısıtlama getirildi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu